• hatırladığım kadarıyla yüzlerce kez oynayıp sonunda geçtiğim bölüm olmuştu. nalet olası bir bölüm.
  • hüngür hüngür ağlatan görevdir. onu ben görev diye o oyuna koyanın amına sinek ikiyi kılıçlama atayım.
  • bu orospu çocuğu görevin gene orospu çocuğu mekanını ayarlayan grafik mühendisinin kaynatası sikilmelidir! orospunun evladı gibi merdivenleri de duvarları da gri yaptığı için o yaşımda bunları birbirinden ayıracağım da doğru girişi bulacağım diye nice genç kör oldu bilirim ben.
  • görevin başlangıcında helikopterle br süre egsersiz yapınca zevkli hale bile gelebilen görevdi, yanlış hatırlamıyorsam.
  • bu görevi son saniyede tamamlamış biri olarak adrenalinin ve gerilimin doruklarında gezdiği söyleyebilirim. bir de motorsikletle bir hatunu mekana yetiştirme görevi vardı son saniyelerin adamı olarak o görevi de son saniyede tamamlamıştım. heyecanlı zamanlardı.
  • oyunun tamamından daha fazla zaman alan görevdir. rc helikopterle bomba koyarsın, eline levyeyi alan kopteri kovalar. te allam.
  • ibne arkadaş profili'nin doğmasına sebep açan bölümdür.

-olm, geçemedim lan. oyna oyna sıkıldım ben.
    +ahaha! çok kolay lan! nasıl geçemezsin.
    -ibnee
  • amme hizmeti : http://www.youtube.com/watch?v=g7ox2rgxr6y

unutmuşum ne kadar zor bi bölüm olduğunu. şimdi izleyince farkettim ki bugün küfür dağarcığım bu seviyedeyse bunda en önemli faktörlerden biridir bu bölüm.
  • gta iv deki helikopterle adam takip etme görevi kadar zor değildi.. bi kaç düzine denemeden sonra patlatmıştım inşaatı. ama gelin görün ki gta iv deki o orospu çocuğu helikopter görevini aylardır yapamamam yüzünden oyunu sildim..
hesabın var mı? giriş yap