• (bkz: hacı hakan)
  • bir aylık kurs ücreti 3000 tl filanmış, öyle diyorlardı. hakket öyleyse vah yurdumun insanına vah.
  • kendine göre aile babası, bana göre hıyar ağası.
  • kendisi bildiğim kadarı ile türkiye'nin en bilinen spikerlerini yetiştiren tek medya koçu. haber türk'ün genel müdürü veyis ateş'in eski bir progaraminda seyretmistim hakan hocaya spiker fabrikatöru demişti. kurslarindan ntv den buket aydin, star,dan nazlı çelik, hatta kendisi ile birlikte yüzlerce tanınmış televizyoncuyu yetiştistirdiğini filan anlatmıştı. şu sıralar da artık bireysel eğitimler veriyormuş. bknz: www.medyakocu.com
  • bir keresinde konuşma fırsatı bulduğum moda editörü.kendisini yansıttığı kadar insan canlısı olduğunu düşünmüyorum .
  • insanlıktan çıkmış bir youtuber bence.
  • oyuncu menajerliği yapmaktadır. bünyesinde çok oyuncu olmamasına karşın siteleri genelde günceldir.
  • ehp isimli adını ilk kez duyduğum siyasi partideki birisiymiş.

flu tv deki ben marksist gördüm isimli video da çok konuşup hiçbir şey anlatmamaktadır. sorulan sorulara bile cevap vermeyip laf kalabalığı üretmesi...

ben kominist gördüm, ben liberal gördüm videoları ile karşılaştırdığımda arada dağlar kadar fark var. tamam genç siyasetçi bi abi kendisi, güler yüzlü ama ben neyi savunduğunu tam anlamadım. bu parti neden var? diğer 12562 sol fraksiyondan tam farkı nedir? -ara fraksiyon olmayacak gibi bir şeyler dedi ama mal olduğum için anlamadım. "amca ampule bas" dediler bastım diyen adama ya da benim gibi bir mal'a anlatamadılar gibi geldi.

seçime girerlerse ldp nin en az oy alan parti ünvanını alacaklarını düşünüyorum.
  • flu tv'deki ben marksist gördüm programında aşırı boş konuşan, bir süre sonra gözlerimin seğirmesine, ellerimin titremesine sebep olmuş, kendini marksist olarak tanımlayan politikacı. genel olarak hiç bir argüman kullanmadan boş konuşsa da aradan seçtiklerim;
    -nükleer enerji aşırı kötüdür, kesinlikle kullanılmamalıdır(fosil yakıtların verimsizliğinden ve çevreye zararından, yenilenebilir kaynakları kullanmadaki teknoloji eksikliğimizden bihaber cahil beyanı, enerjinin yetmesi için nüfusu katletmeyi düşünüyor muhtemelen çünkü başka bir mantıklı açıklama olma ihtimali yok matematik gereği)
    -üretimin yönetimi tamamen halka sorulmalıdır(2+5=? sorusu seçim sandığı başında oy verme şartı olarak koyulsa yarısı oy veremeyecek olan ülkede nükleer santral açılsın mı açılmasın mı konusunu halka soracakmış. bu başıma geleceğine akp yiyip bitirmeye devam etsin ülkeyi vallahi daha iyi)
    -dünyayı büyük şirketler yönetiyor, bu şirketler durdurulmalı(evet güzel kardeşim tüm özel şirketleri kapat, amazon mesela devlet dairesi olsun, hizmet kalitesi arşa çıksın senin özel mülkiyet kavramını tatmin edelim diye.)
    başka da bi halt söylemedi koca programda zaten. marksizmden soğumak isteyenler kendisini zevkle dinleyebilir.
  • ses tonu bas vokalin allah'ı olan ehp (emekçi hareket partisi) genel başkanıdır.
    kendine has bir retorik kabiliyeti olan öztürk, az önce izlediğim (15.01.2023) emek ve özgürlük ittifakının mitinginde adeta sahneye bir canlı performans koymaya çalıştı. iyi niyetli bir gösteriydi ama ne yalan söyleyeyim güldük hep beraber "bu ne anlatıyor?" deyip.

ödp yıllarında küçük burjuva alışkanlıklarına düşkünlüğü ile bilinirdi...
hesabın var mı? giriş yap