• 1 tane aldım ve hayvan gibi terleyerek 3 gündür düşmeyen ateşimi düşürebildim. gözüm açıldı resmen. minoset plus (paracetamol) hem midemin canına okudu hem de geçici rahatlama sağladıydı.
  • pediatri doktorunun 11 aylık yigenime verip üzerinde 6 yaşından kücüklere kullanmayıniz uyarısı olan analjezik ve antienflamatuvar. beni korkutan icindeki psodoefedrinin yigenimde sersemlik yaptigini gözlemledigim, gribal enfeksiyonun semptomatik tedavisinde bir eczacı adayı olarak 10 ml alınmasını ( yetiskin ) uygun gördüğüm ilaç.
  • faranjit olan şahsıma yazılan midemi kavuran pembe kapsül. bünyem kabul etmiyor adeta ilacı buram buram solunum yollarımda hissediyorum.
  • dili dönmeyen hastanın ibiram fort/ibrahim fort diye adlandırdığı grip ilacı. ilaç gribini geçirmeyince gittiği göğüs hastalıkları uzmanına açılmış. benim yorumum markacı değil, fortçu da değil güç peşinde olduğu.
  • grip ve soğuk algınlığında bol su ile tüketilmesi gereken ilaç. beş günden fazla tüketilmemesi gerektiği tavsiye edilmektedir.
  • iburamin cold tablet yetişkinler içindir. içeriside nsai+antihistaminik+psödoefedrin içerir . nsai ağrı kesici ateş düşürücü özelliği vardır. antihistaminik allerjen uyarılara vücudun tepkisini baskılar. psödoefedrin bronşları burun tıkanıklığını açar. sempatik sistemi aktive eder. bu ilaç da diğer soğuk algınlığı ilaçları gibi virüslere etki edemediği için semptomatik ilaç grubundandır.
  • hayatımda hiç bir ilacın yan etkileri bu kadar çarpıcı vurmadı kullanalı 2 gün oluyor ve beni daha fena yaptı kesinlikle kullanmayın!!! gözlerimi açamıyorum aşırı uyku, halsizlik, odaklanamama, moral düşüklüğü ve öyle göz ardı edilicek oranda değil altını çiziyorum aşırı :(
  • boğazımın sağlam acıması ve gözlerimin yanması ve orta derece kırgınlık yaşadığım anda aldığım ilaç. akabinde propolis, adaçayı, boğaz fısfısı falan da içtim ama bence kendime getiren bu hap oldu.
  • grip algınlığı kuluçka evresinde veya semptomlar başladığında alındığında, anti histamik, analjezik, anti piretik, anti inflamtuar ve dekonjestan etkisini görebileceğiniz mükemmel ilaçtır.
  • dökülen vücudumu toparlayan, kas ağrılarımı dindiren, üşümemi gideren hatta terleten, burun tıkanıklığımı giderip nefes almamı sağlayan sağlam bir grip ilacı. dün aldığım aferin tablet bu kadar etkili olmamıştı.
hesabın var mı? giriş yap