iphone 13
-
apple'ın çıkarmayacağı ama sözlükçülerin 35'e kadar çıkarttığı iphone serisinden ihmal edilen modeli.
zincir kırılmasın.
10 yıl sona edit: evet arkadaşlar. çıkardılar. çıktı. var bu model. anladım. 100 mesaj aldım vizyonsuzluğuma dair. tamam.
ben uğursuz bir rakam olduğundan ve bible belte sahip bir ülkede bunu yapmazlar dedim.
amerika 10 senede daha da allahsızlaşmış . 12s ya da the new iphone çıkar demiştim.
neyse. bana aynı gün 10 bitcoin aldırdılar. 100 lira buna para mı verilir diye söylene söylene aldım. "al 10 tane, 10 sene unut" dediler. teknik dökümanını okuduk, bak bunda bir halt olacak dediler. neyse bu da başka bir hikaye. -
uğursuz rakam diye bilindiğinden çıkarılmayabilecek olan iphone'dur. sonuçta bazı otellerin bile 13. katı yokmuş diyorlar.
-
13.cuma da tanıtılacak apple ürünü olacaktır.
-
almayacağım telefondur.
-
ekran altı kamera sistemi ve haliyle çerçevesiz ekran olarak beklediğim apple marka telefon.
-
iphone 12 almaya niyetli olmam sebebiyle satin almayacagim telefondur.
-
120hz ekran, 1 terabyte hafiza, sarj soketi kaldiriliyor. simdiye kadar ki sizintilar bunlar.
devrimsel bir yenilik yok.
(bkz: think different) iphone artik bu dusunceyi yansitmiyor. -
muhtemelen adi bu olmayacak.
-
bir dedikoduya göre aod (sürekli açık ekran) ile gelecekmiş.
tanım: apple'ın bu sene tanıtacağı telefon bir diğer adıyla iphone 12s olabilir. -
120 hz tazeleme hizi ile gelmesini tahmin ediyorum.sarj girisinin kalkacagi soylentileri var egerki megsafe sarj aparati boyutu kuculur ve watt degeri yukeelirse cok iyi olur bence.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap