sorunsallar (1)
3480 entry daha
  • canına ot tıkamanın zamanı geldi. niye zengezur için canımızı sıkalım ki. al iran'ın kuzeyini, birleş orta asya ile. zaten kaşınıyor. bir delilik yapıp saldırsa da elimize fırsat geçse. sonrası iran zaten altı parça. bu işimizi gelmez ama sınırımızda amerikan sempatizanı ve ermenistan destekçisi bir iran daha çok işimize gelmez.
    tanım: kendi iyiliği için dikkatli olması gereken ülke.
  • iran'ı abartanları da, aşırı küçümseyenleri anlamıyorum.

ne yenilmeyecek kadar güçlü, ne de ezer geçeriz denilecek kadar zayıf ülkedir.
  • hologram penguen. ülke olarak bilinse de aslında coğrafi bir yer.
  • yakında gitmeyi planladığım ülke, giden gören bir suser kadın giyimi ile ilgili güncel bilgi verebilse ne güzel olurdu, özellikle hürmüz hakkında merak ettiğim çok şey var.
  • tebriz'de yaşamak isterdim.

türk vatandaşlarına oturum verme durumu nedir acaba?
  • iran'a gideli çok olmadı. gittim gördüm. öyle üç günde alırız, yok şöyle yok ederiz, böyle bok ederiz falan. geç bunları. senin elinde drone mu var onda da var, askeri teknoloji zart zurt mu onda da var. üstelik adamın nükleeri bile var.

bunca yıldır ambargoya direnen iran'ı devirmek için birkaç fırın daha ekmek yemek lazım. git ve yerinde gör. fakir olabilirler ama şiilik damarlarındaki kana kadar ulaşmış halkın. ülkesi için ölmeye hazır insanları hafife almayın.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap