iş hayatında çalışmaktan tiksindiren şeyler
-
bir sikime sap olamayacak aptal oçlarının, bir şekilde torpille üstünüz olup size bilgiçlik taslaması. o kadar sinirle karışık kahkaha atasım geliyorki, amk çocuğunun onbeş katı bilgim var, bana bilgiçlik taslıyor, tabii sikime takmadıkça da içi içini yiyor.
-
kisa ve net, insanlar.
-
herkes liyakatsizlik demiş, katılıyorum. benim ilave bir sorunum daha var: akıl hastaları.
hakaret için söylemiyorum, gerçek bu. raporlu, ilaç kullanan kişiler. kimi yurttan gelmiş, kabadayıcılık oynuyor, kimi günde 50 kere elini yıkıyor, kimi ağlama krizine giriyor, kimi kleptoman(hırsız), kimi karşı cinse aşırı düşkün, kimi gece uyumuyor, kimi kaostan besleniyor, kimi aptal taklidi yapıyor, kimi para düşkünü(25kuruş seviyesinde), kimi überukala, kimi yalan bağımlısı, kimi sürekli panik atak, kimi aşırı dengesiz, kimi aşırı kibirli.
bir tane normal yok mu derseniz, olmaz mı, var tabiki : ben. -
kendi sorumluluklarını sürekli türlü bahanelerle çalısma arkadaşlarına kitleyen tipler. ekibimizde biri var böyle. söylüyoruz anlamıyor da. asla üstüne alınmaz. onun yaptığı işi kaç kişi kontrol etmemiz gerekiyor. gel gör ki tribünlere oynadığı için o masum görünümlü şeytana üstler laf etmiyor. işi üstümüze yıkarken bile sinsice böyle tipleri parçalayasım geliyor.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap