işten çıkarmanın 3 ay yasaklanması teklifi
-
ulan ulan! (bkz: #104070724)
-
ssk dan vazgecemeyen sistemin cozumu. almayin kardesim 3 ay ssk insanlarda işlerinde, ekmeginde kalsin. yaziktir gunahtir. ınsanlarin evleri, esleri, colugu,cocugu var. fedakarligi hep halk nasil yapsin, nereye kadar yapsin
-
15 marttan itibaren çıkarılanları kapsayacak olan yasa tasarısıdır.
-
3 ay yasaklandı diyelim, iyi güzel. 4. ayda veya max 6 ay sonrasında oluşabilecek mağduriyetleri engellemek için bir yasa teklifi var mı?
neden 2 adım ötesini görerek hareket edilmiyor hala anlamıyorum, hala anlamadınız mı bazı fırsatçı işverenlerin nasıl boş durum kolladığını?
virüsün senle "tamam kardeş 6. ay sonunda biteceğim ve gideceğim" diye mutabakatı mı var arkadaş? -
işçiden çok işverenin işine yarayan teklif. ücretsiz izne çıkarmak için işçinin izni gerekiyordu, bu kanun ile işçinin iznine gerek kalmadan ve tazminatını ödemeden 3 aylık yükten kurtulacak. işçi ne olacak bu sürede, tabii aylık 1200 tl ile geçinmeye çalışacak. aylık 1200 ile önce bir ayı milletvekilleri ve şahsı geçirsin, söz ben isteyerek ücretsiz izne çıkacağım.
-
işten çıkarmanın yasaklanmasıyla ilgisi yoktur. işverenlerin herkesi gönül rahatlığıyla ücretsiz izne çıkarmaları için işverene çıkılan bir koltuktur. halihazırda çalışan, kıdem ihbar nedir bilen herkes bu tasarının anlamını çözer. ama geliyor aktroller başlığı burada “işten çıkarmanın yasaklanması” diye açıyorlar.
akparti algıyı yönetmekle uğraşacağı kadar ekonomiyi düzeltmekle uğraşsaydı şu anda mars’ta maden çıkarıyorduk. -
kaç gün primi olana verilecek bu para ben bir detay göremedim. tahminim işsizlik ödeneğine hak kazanana verilecek. işten çıksa da alacağı para bu zaten ben hiçbir şey anlamadım
-
yasallaşana kadar bir dünya kişiyi işte çıkartırlar...
-
atıyorum şu an kapalı olan bir kafe işçi çıkaramayıp ne yapacak? kapalı lan, gelir elde etmiyor amk.
kira öde, faturaları(ortalama kullanım üzerinden keseceklerdi) öde, elemanlara maaş öde.
gider hanesi almış başını gitmiş gelir hanesi sıfır(0).
ekonomiyi batırmayalım derken ekonominin anasını zikecekler. -
işletmenin kasasında para yoksa çıkarsa ne olur, çıkarmasa ne olur. sonuçta devlet bu işin neresinde?
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap