kemal kılıçdaroğlu
-
rte çok güçlü değil mi? peki gücünü kimden alıyor? kendisine oy verenlerden, kazandığı seçimlerden. ironik ama o bile bu kadar seçim kaybedip partisinin başında duramazdı. işte chp’nin geldiği nokta budur. adam on küsur seçim kaybetmiş hala koltuğa yapışıyor gitme sinyali bile vermiyor. bu durumda koyun kim?
-
aklımızdaki, zihnimizdeki alevi algısını bozdu bu adam. aleviler yalan söylemez, mert olur, anlayışlı olur, yobaz paratapar olmaz, sözüne güvenilir olur diye bir olumlu bir önyargı vardı kafalarımızda. yavaş yavaş bu imaj karalanıyor. aleviler sünniler ile eşitleniyor. düşünce yapısı olarak sünnilerden bir farkları olmadığını düşünmeye başladım. müslümanların birbirinden farkı yok. peygamberleri bir sonuç olarak.
-
sol frame'de her gördüğümde istifa etti sanıyorum
-
türkiyenin en önde gelen vatan haini. zalim, diktatör, bencil.
-
ister istifa etsin, ister etmesin. bugun itibari ile rezil rusvadir. ınsanlarin gozunde yerin dibine girmistir. elalemi kendisine guldurmustur. gayrisi kendi nefsinin kararidir.
-
36. kurultayda öyle masum masum oturup ardından yediğin haltları düşündükçe sinirden kendimi kesesim geliyor, sen ne biçim bi yaratıksın nasıl bi deccaliyet bu
-
kendisi o kadar fedakar bir insan ki, 2028 seçimlerindeki aday yıpranmasın diye aday gibi şeediyor, yani şaapıyor, yani şimşek falan...
-
hala istifa etmemiş kumarbaz siyasetçi. chp genel başkanı.
-
emeklisin, güzel de birikimin var, malın mülkün allah bereket versin seni bir ömür küçük bir ege kasabasında güzelce yaşatır... ne işin var senin bu yaşta takım elbiselerle her sabah erkenden kalkıp halktan bir kamyon dolusu küfür yemeyle? git be kardeşim, git emekliliğini yaşa artık ya. 75inin tadını çıkar zaten kalmış 5, en iyi ihtimalle 10 yılın. ne zaman denize gireceksin ne zaman dağlarda kekik toplayacaksın?
yemin ediyorum tahammülüm kalmadı benim senin yüzüne, onun sesine... -
chp belediyelerinden nemalanan kürtçü pkklı fetöcü avanelerinle birlikte defolup gideceksiniz partiden.
siyasetin yüz karası.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap