kendinikertenkelebek
-
-
cevresindekilere yardımcı olmaktan mutluluk duyan yanlıslarını güzel dille soyleyen iyi insan.
-
sarışın, çıtır yazar.
ben dedim ona, böyle bi nik alma, yarın bi gün kabul edilirsin, yanlış anlaşılır diye ama, biri kertenkelebek demiş buna, yavrum yağzık, yanlış anlamış sanırsam, gitmiş böyle adres almış! ben düzelt, yenisi al diyene kadar yazar oldu.
* * * -
9.nesilin misafirperver yazari.hoşgördük, hoşbulduk.
-
garip şeyleri sadece onun görmediğini, bilmesi gereken yazar. bu garip şeyleri görenlerin bünyelerinde, afallamalar meydana gelmiştir.
-
sözlükte nesildaşım, ancak asker olarak "alt devrem" olan sözlük yazarı.
hayırlı tezkereler dileriz kendisine. her ne kadar şafağı çok olsa da... -
hayatı boyunca para, $öhret ve küfürbazlık gerektiren a$k kadar saçma bir $ey duymamı$tır.
-
kendisine şu şarkıyı armağan etmek istiyorum ben de :
http://www.z0r.de/39
kral tv altyazısı gibi oldu hep " bu empire da masterını yapan jedi dayıma gelsin. " mersi. -
mavi mi yeşil mi tam kestiremedim (dikkatsizim) gözlerinden nasıl bakıyorsa etrafına bi güzel bi güzel ki her türlü gideri var (betty ekolü ile sözlük kızlarına duyurulur) onun da ötesinde dava adamıdır(muzlar kimin için sararıyor?)
-
güzel insan, hani böyle fazla tanımazsınız fazla zaman geçirmezsiniz ama yine de yıllardır tanıyormuşçasına tuhaf bir güven duygusu oluşur, öyle bir adam..
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap