kitap aranıyor duyuruları
-
şu anda benim uydurduğum, sözlükçülerin akademik çalışmalarına fayda sağlayabilecek duyurulardır. deneyelim:
mesela şu kitabı ya da fotokopisini gören, duyan ve ücret karşılığında bana gönderebilecek olan varsa lütfen bana ulaşsın:
örgütsel stres kaynakları ve yöneticiler üzerine bir uygulama
dr.inci artan, istanbul, 1986
[email protected], izmir'deyim bu arada... -
g. agamben'in "kutsal insan" kitabını arıyorum, artık basılmıyor çünkü. pdf olarak varsa olur, ödünç verebilecek olan varsa süper olur.
-
the globalization of world politics kitabının türkçesini arıyorum. bilen gören varsa ellerinden öperim.
-
atkins ve carey'nin organic chemistry kitabını arıyorum. orijinal, korsan, temiz, kötü kullanılmış falan fark etmez. bulabilen olursa çok büyük sevap points kazanacak.
-
food for the city
century of the child moma
brick and balloons
sonic somatics
bunlardan birini bulan gönderen olursa çok pis hıyar duası alır -
sayesinde elinde norbert elias'ın the civilizing process pdf'si olanlara ulaşırsam şukulayacağım duyurulardır.
-
dennis kavanagh'ın ; political science and political behaviour kitabının türkçesini ya da pdf formatını arıyorum. varsa babanızı hayrına bi şettirin.
-
herbert a. applebaum'un the concept of work isimli kitabını arıyorum dostlar, oda arkadaşıma kıyak yapacağım ola ki .pdf'si bulunursa.
-
faydalanmak istediğim duyurulardır. craig mertler' in advanced and multivariate statistical methods : practical application and interpretation kitabını arıyorum. yardımcı olmak isteyenlere minnettar olunacaktır.
-
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap