kyk'nın 800 tl faiz miktarı silmesi *
-
ben hepsini ödedim 1 sene önce faizleriyle birlikte benim gibilerin durumu ne olacak peki. delikanlı biri çıksın ve açıklasın bana. ödeyen enayi, ödemeyen faizi biriken ve kurtulan mağdur öylemi, yazıklar olsun.
bu işin sorumluları benden helallik almadıkça ölmesinler.
edit: inanılır gibi değil ya ölelim yaşamayalım isteyen insanlar var sinir harbi yaşatıyorlar resmen. lütfen görsele bakar mısınız!
görsel -
gecikme faizi silinmiştir. tüfe'yi bir zahmet öde amk. 6 sene önce almaya başladığın parayı aynı miktarda mı ödemeyi düşünüyordun?
-
800 de karısından silinsee...
iyi para. -
bence üstüne para versin dövlet, mağdur olmasın başlık sahibi. tey allaaam yaa
-
su cocuklarin kredisine saldirildigi kadar diger silinen vergilere saldirsaydi bu millet su an bambaska yerlerdeydi ulke. klasik turk milleti. gucunun yettiğine ses cikarabilir.
-
başlıktaki benzer durumu ben ve arkadaşlarım da yaşamaktadır. buradaki boş beleş suserlar her zamanki gibi konudan bir haber yorumlarını yapmışlar.
öncelikle resmi gazetede alınan kyk ücretinin anapara kısmının ödeneceği yazılmış. yani faiz veya üfe hangisi olursa olsun devlet bu miktardan feragat etmiş.
ancak iş uygulamaya gelince bakanlık birden anaparayı alınan bedelin üzerinde göstermiş ve sadece kalan taksitlerde (örneğin bende 6 taksit) üfe farkını silmiştir(bendeki indirim tutarı 220 tl).
karar doğru veya yanlış olabilir, savunmuyorum ama devlet bir karar almışsa bunu uygulamalıdır. 1.400.000 kişiye indirim uyguladım diyerek şark kurnazlığı yapmamalıdır. siyasi bir malzeme haline gelen bu konunun da suyu çıkmış ve resmen rakamlar üzerinden şov yapılmaktadır.
maalesef ki bir vatandaş olarak kimi kime şikayet edeceğimizi bilemiyorum. çözüm için neler yapılabileceği konusunda uzman hukukçu arkadaşlar da yorumlarsa memnun olurum. -
olsun kahvehanede oturan dayılar için yeni bir konu çıktı. onlar için gerçek olup olmaması önemli değil. bi şekilde haber yayılsın yeter.
yol yabhtı, uçah yabhtı, toggh yabtı, cocuhkhların borcunu sildi -
seninki de bir şey mi? benden silinen faiz tam tamına sıfır .
ziraate girdim e devlete girdim silinen miktar sıfır yazıyor.
eşşek gibi ödedim çünkü senden önce. -
benden de silinmeyen öğrenim kredisidir, silinmesin de zaten istemiyorum öyle bir şey sadece parayı toplayana kadar ertelesinler.
-
devletin kendisine çıkartılan borcu düzenli ödeyen insanları cezalandırmasından daha büyük rezalet değildir.
diğer benzer şeyler de şunlar:
(bkz: imar barışı)
(bkz: varlık barışı)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap