lorraine bracco
-
goodfellas'ta ray liotta'nın karısını oynayan ve garip şekilde liotta gibi çok da yıldızı parlamayan aktris. film zamanında güzeldi ama hayat yıpratmış. harvey keitel'in eski karısı.
-
goodfellas ta polis baskınında eroini klozete dökerken, seyirciye o korku, stres ve heyacanı ziyadesiyle verebilmiş aktris.
-
the sopranos'taki psikiyatrist rolundeki ki$i, nami diger dr. jennifer melfi
-
tony soprano ile birebir seanslarda, giydiği kısa eteklerle bacak bacak üstüne atarak yürekleri hoplatan new yorklu aktrist.
-
(bkz: even cowgirls get the blues)
-
gencliginde salvador dalí tarafindan resmedilmeyi reddetmi$ligi vardir kendisinin, pek tabii ciplaklik nedeniyle.
ayrica,
(bkz: edward james olmos/@jack o lantern) -
zamaninda jean-paul gaultier icin modellik yapmis kisi.
-
"riding in cars with boys" filmindeki anne rolüyle seyirciyi kendine hayran bırakan aktris.
gerçi hangi role bürünse taşımasını biliyor. -
the sopranos'dan beri ilk defa rizzoli & isles'de angela rizzoli rolünde seyrettim kendisini ,başta inanamadım gerçekten o mu diye,8 yıl önce nasıl bıraktık kadını ne hale gelmiş öyle,yüzüne tövbe yarabbim bişey olmuş ... keşke sopranos'da ki rolüyle,bacak bacak üstüne atmış tony'i dinlerken ki haliyle hatırlasaydım diye düşünmedim de değil.hayat hepimizi bir yerlere götürüyor işte,bakalım biz ne olacağız 8 yıl sonra.
-
radio flyer'da veletlerin annesi rolünde karşımıza çıkan aktris. hey gidi jennifer melfi...
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap