m. belge'nin incest'i kızılbaşlık diye çevirmesi
-
murat belge gibi bir hiçin geçmişte yaptığı bir hiçlik. bu insanlar birer hiç arkadaşlar, toplumda karşılıkları yok, dinleyeni yok, kendisini bilen seven ve dinleyenler de aynı kendisi gibi birer hiç. mağdur olan ve hissedenler kendisine tazminat davası açabilirler, bence gayet yerinde olur.
zamanında ağızları laf yapıyor diye medyanın bağımsız göründüğü ve bu nedenle toplumun geniş kesimi tarafından izlendiği dönemlerde programlara beşi bir yerde çıkarılıp çığırtkanlık yaptırıldılar. o devir de geçti, memlekete verilen zarara alet olduklarıyla kaldılar, muhtemelen memleketlerinde ölemeyecekler bile. dün hiçtiler, bugün hiçler, yarın hiç olmamışçasına hiç olacaklar. boşverin. -
ensest sözcüğünü kızılbaşlık diye çevirmenin basit bir hata olduğunu söyleyen çommarlara şahit olmamıza sebep olmuş bir murat belge gafıdır. çommara bak çommara. alevileri ensest ile ilişkilendirmek basit bir hataymış. iyi tanıyın bu çommarları. cahil oldukları kadar ahlaksızlar da.
-
türkçede olmayan bir kavramı bir halka yönelik önyargı ve düşmanlık içeren bir kavrama eklemlemek siyahlara nigger demekten beter bir ırkçılık ve nefret suçu ifadesidir.
-
taylan kara tarafından bu adam ve tayfasının kaliteleri hakkında o kadar detay verilmiştir ki, buyrunuz
bu seviyesizliğin temelindeki taraf
millete memlekete vatana ataya tarihe gerçeğe
düşman taraftır
ayrıca
güneş balçıkla sıvanmaz
bırakınız ne derlerse desinler
bin yıldır biliriz
gerçek ölmez don değiştirir paktır efendim -
bu ülkenin geçmiş yıllarda suyunda havasında bir bokluk vardı artık ben buna eminim. okumuşu, dil bileni, kitap okuyanı dahil bu memlekette belli bir yaşın üstündeki herkes en kibar tabirle çomar. gençlik böyle değil, daha açık fikirli, daha batılı ama eskiler yok mu o eskiler. onların amına koyayım ben. hepsi bölücü, hepsi faşist, ayrımcı, en solcusu, en hümanisti, en enteli bile böyle.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap