mariee sioux
-
son zamanlarımın en başarılı keşfi, kendi adıma. kendisini duyduğumdan beri yakın çevreme cebren ve hileyle dayattığım mariee sioux...
elinde bir tek gitarıyla sahne alan kız çocuğu ruhu ekolünün en şahane örneklerinden.
faces in the rocks isimli debut albümü, en kısası dört dakika civarında ballad'sal şarkılardan oluşuyor.
kendisini sevdiyseniz buyrunuz burdan yakınız;
(bkz: marissa nadler)
(bkz: alela diane) -
(bkz: wild eyes)
-
kadife sesli kadın. flowers and blood'ı şiddetle tavsiye ederim.
-
-
wizard flurry home şarkısı muhteşem ötesi.. sonsuza kadar dinleyebilirim!
-
huzur veren seslerden.
şimdiye kadar kendi başına çıkardıklarıyla birlikte 4 tane albümü var. gerçi 2007'den beri albümü çıkmıyor ama olsun eldekiler de yeterince doyurucu. -
huzurlu, dinledikçe alıp götüren üflemeli bir çalgı gibi... neden üflemeli bilmiyorum ama öyle olduğunu içten içe hissediyorum.
-
zamanında sourberry'de bir programda dinleyip bir yerlere not etmişim wizard flurry home şarkısını. bugün elime o notlar geçince nasıl bir şarkıydı, kimdi bu kadın dinleyip tekrar dinledim. hoş bir sesi var, huzur veriyor sanki, yağmurlu bir havada elinde kahven, camdan dışarıyı izlerken iyi gider gibi bir izlenim verdi. diğer şarkılarını henüz dinlemedim onları da ilk yağmurda denemeyi planlıyorum.
-
faces in the rocks albümü başlı başına bir masterpiece olan indie folkçu hatun. friendboat, wizard flurry home, wild eyes, flowers and blood, buried in teeth, neredeyse boş şarkısı yok.
-
güzel müzik, her zaman popüler olmuyor ama bir şekilde size ulaşıyor. wizard flurry home da öyle ulaştı...
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap