marlboro red
-
-
paketi en mükemmel olan sigaradır.sırf paketi yüzüden arada alır içerim.
-
yıllarca severek içtiğim içimi benim için en güzel olan sigaraydı. bir buçuk yıl önce bu sigarayı öyle bir hale soktular ki içilmez hale geldi. beyaz filtre içemeyen ben mutluluğu touch blue’da bularak ona döndüm. ama mutluluğum uzun sürmeden o da bozdu... değişen paketler en çok onu etkiledi... rezil bir hal aldı. piyasada eski paketler tükenene kadar aradım buldum içtim, yeri geldi stok yaptım... ama bitti, kalmadı.
sonra ne mi oldu? ona döndüm. denemek istedim. tekrar red aldım... bir de ne göreyim? paket değişimi bir tek ona yaramış... tekrar o efsanevi lezzete ve içime kavuşmuş.geçen marketten alırken eski paket verdi dayı. dedim dayı yenisi yok mu onu ver. şaşırdı. herkes eskiyi ister sen neden yeniyi istiyorsun evladım dedi... dayı dedim, o geri döndü... şu an çok mutluymuşsun umarım değişmez... -
eskisiyle alakası olmayan açık tütünden hallice sigaramsı. yazık etmişler.
yılların kırmızı marlborocusu olarak son zamlardan sonra keskin bir kararla tütüne geçiş yaptım ve başarılı bir şekilde de tütüne devam ediyorum ancak geçen bir kaçamak yapmak için aylar sonra bir paket marlboro red alayım dedim. bir türlü beğenemedim. dedim neyse, ben tütünden dolayı sevemedim, benim damak tadım değişmiştir. bu aralar yoğunum biraz, tütünü de makaronla falan değil de elle arap çarşafına sardığım için biraz tafsilatlı oluyor. gittim bir paket winston slender blue aldım. eh işte. içilebilir. iki gün sonra paket bitince bir daha marlboro red aldım. dedim, şimdi artık tütünden dolayı damak tadım değişmiştir bahanesi falan da kalmadı. bir deneyeyim. abi bu nedir? nedir allahasen? tütüncümde paket halinde satılan adi makaronlara sarılı tatsız açık tütünlerden farkı yok resmen. hatta izmarit kısmında boşluk var! boşluk var lan sigarada! yuh ya! tadının da eskisiyle alakası bile yok.
en iyisii tütüne devam aga. -
yaklaşık 10 yıldır değiştirmeden kullandığım sigara... sigara tiryakiliği ayrı dert de bunun bağımlılığı daha ayrı bir dert arkadaş...
-
touch blue nun üstüne söz söylenmez.
-
sigaraların hiçbirinde tütün değişikliği yapılmadı, girip çıktığım dışarıdan iş yaptığım bir firma philsa. değişen tek şey sigaraların kağıtları oldu, ama inanılmaz bir fark oluşturdu. kağıdın kalitesi tütünden daha önemliymiş onu gördük.
-
öğrenciyken babam; hadi benim paramla içiyorsun, bakalım kendi paranla içebilecek misin derdi.. akp falan da yoktu ortalıkta.. mecburen onu haklı çıkarmamak için devam ettik.. bir yıl önce dolaba atmıştım bir tane eski kırmızı marlboroyu.. biliyorum siyahlar çıkınca bi boka benzemeyecek.. mutlu olduğum bir gece açardım diyordum.. dün gece açtım paketi.. şu an keşke açmasaydım demiyorum elbette.. ama yeni bir tane kırmızı marlboro bulup dolaba saklamalıyım.. ilerde, dün geceyi hatırladığımda yeniden açmak için..
-
güncel iğrençliğine , argesi pazarlaması üretimi vs vs si , buna onay vereni , kenarından kıyısından müdahil olup ses çıkartmayan kim varsa ,
şu hale getiren kim varsa , yapımda ve yayında emeği geçen herkesin mına koyim dedirten sigara
lan arkadaş sadece ben 20 yıldır kullanıyorum ,
üretim tarihiniz bilmem kaç yıllık ,
nasıl becerdiniz de tıkır tıkır işleyen üretilen satılan beğenilen efsane ürünü bu hale, bu iğrençliğe, bu bombok şeye çevirdiniz lan
bırak marlboroyu bu sigara bile değil lan , bu başka bir şey, içinde tütün mü yok , kağıt siyanürmü kaplı , filtre otuz birinci kalitemi , bu nedir aga böyle bir rezillik olamaz
neden olm , birisi bana mantıklı cevap versin lan , zam vergi zart zurt demeyin kalbinizi kırarım , 18 olmuyorsa 20 25 e sat eskisinden devam et special edition de bir havalı isim bul devam ettir bir türlü
hayır anlamadım ki yaptığınız işimi beğenmiyorsunuz , sigara karşıtımısınız nedir olayınız, mutsuzsanız bırakın gidin başka bir işte çalışın arkadaş bu kadar saçmalamak nedir ya
sigarayı yakıyorsun yanmıyor , hadi güç bela yaktın diyelim , çekiyorsun kusacak gibi oluyorsun , hadi onu da hallettin diyelim , resmen içinden çalı parçası gibi parça çıkmış oluyor tütün değil sanki kömür yanıyor
ya ben lan ,sizin ben neyse ya ne desem gg -
hoş bir sigara ama bilemedim bir parliament eder mi
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap