8598 entry daha
  • not: acun'un reklamlarını ve boş muhabbetleri izlememek için geriden izlemeye başlayıp sara sara gidiyorum bu yüzden yorumlar canlıdır ama entry muhtemelen yarışmadan sonra girilecek

*biraz erkek muhabbeti yapalım. bir erkek olarak güzel vücutlu, sexy bir hatunun gelmesinden şahsen çok memnunum sağol cemre. sıkıldım ya eda'yı mor fiyona dildora'yı görmekten.

* yahu şefler sormayın artık peş peşe. avize canoların geyşa ya, mutlu tabi şer ocakları ayaklarını yıkatsalardı "takım için yıkadım çok mutluyum" derdi ataerkil avize.

*herkes kuru fasulye haşlarken danya kuru fasulye cover'ıyor. işte sanat işte yorum. " biz gıbrısta gurufasulyayı once gavırırırık şef. coverladıgdan sonra da zalça atarık"

* bu aşçılara öğretilen lezzette yukarı sağlıkta aşağı yemekler üretmek. çünkü haz her zaman para eder. bunların da amacı para kazanmak doğru yemek yapmak değil. iyi yemek = haz veren yemek haz= para denklemiyle yetişmiş insanlar. gel gelelim neyin havası bu fragmanda gördüm çift tadım çift vuruş zart zurt (kim oldğunu bilmiyorum o şu an önemli de değil zati). hayvansal yağı acıyı boku püsürü karbonhidratı şekeri nişastayı her yemeğe bas. yok soyadır bin türlü acayip baharattır hayvanat gibi sodyumudur. resmen cinayete teşebbüs ama kaşığı iki kere kullanma zart zurt işiniz gücünüz şov yemin ederim.

*heh sanırım alican yalamış kaşığını yani benim gördüğüm o, bakalım. ek: göt yalamaktan iyidir alican sende sakın göt yalama başkaları gibi .

*ula somer benim replikleri kullanma " ah avize vah avize her iş yaptırılan avize". kullanacaksan da mayışı paylaşalım olmuyor böyle biz beleş sen hamuduyla.

*somur, memo adam gitti gitti yarısını geçti yolun hala kaybeden fasulye için adama yağ çekiyonuz amk la. adam tezgahına vardı siz yalamaya doymadınız berger'in götünün deliğini ... ne yalak adamlar çıktınız siz ya. koca 150 kilo adamlar az ağır olun be. onu yala bunu yala acuru yala , uzun'u yala akp'li belediyeleri yala domestos'u yala hep yalıyorsunuz mesleğiniz yalamalık mı sizin ?

*danya'nın fasulyeleri domates salçasının içinde görünmüyor . minyatürize balıkçı ağı atsam ağa fasulye takılmayabilir o derece ama kafanıza göre diğer yarışmacılara domates fazladiyerek fırça çekerken, komik şiveli danya onere ediliyor oyyy ne kadar şirin. danyaaa ee napaaann , iyiissiinnn?

*danya şok oldu amk gözleri pörtledi kızın. "botada görüşürüükk"

* eywah pinponun taşşşaklarına bastılar. umarım bina depreme dayanıklıdır. kendi çıkarları söz konusu olduğunda yemin ederim bu kadının taşşakları benim taşşaklarımdan 20 kat büyüktür. hiç inkar etmem önünde saygı duyarım yeterki çıkarına dokun alayını tanımaz şefmiş mefmiş.

* yaşı kimlikte büyütülüp masterchef'e katılan barşo sen eğer yarışmanın sosyal medyaya göre şekillendiğini görsen gergerler'in yanına yanlamazdın. baktın ki ekip sosyal medyanın inadına gidiyor tam gaz torpile devam ediyor güç gerger'de dedin ki haklısın bak bu konudan onlara gittin yalamalık yaptın. biz burda konuşunca kim takıyor. türkiye'de vatandaşın söz hakkı yok ki ne iktidarı değiştirebiliyoruz ne muhalefeti nasını satayım bizi adamdan sayan yok. hakkediyoruz da. yarışmada tek şey var aman uzun'u kızdırmayalım aman akp'yi kızdırmayalım . izleyenler güçsüz aptal mal sürüsü olarak görülüyorlar. bak uğur'a nasıl özür dilettiler akp'den. güçlerin nerde olduğunu bilcen sosyal medyada güç yok. güç şu an yarışma içinde gergen bergen denen anası hariç orospu çocuğu ve yanındaki iki cinsiyetleri hariç ipne'de. zaten onlara yalamalık yapan harbiden yarışmada sırtı yere gelmiyor hatta toplam skorda 2. falan oluyorlar. iyi günler.

edit: eda yazılırken sonra gerçi barışta öyle arkadaşının sinirlenmesine haykıra haykıra anırma şeklinde gülen kızıl'ın karşısındakilerle alaycı olması hemde alayın dibi yani gözümden kaçmadı. sarı kartı yedin benden kızıl önce lezzeet değil önce karakter. bir laf vardır vardır "sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir." bu ilk gün bakalım.
  • şampiyonlara laga luga yapan barışın ilk günden potaya şutlanması karmanın mis gibi işlediğini gösterir.
    barış o kadar itici ve rahatsız edici ki köfteci sergen gibi sosyal medya bıdı bıdı konuşma sessiz kalıyorum falan filan derken bile aynı iticiliği devam ediyor.
    eren sen ne güzel bir kaptansın ya boş ocakları söndürün, herkes istasyonunu temizlesin falan bu hafta sergen ve yalakası tahsini 4 0 ez de keyfimiz iyice yerine gelsin...
  • eren'de ortalama derecede eğlenceli olan olayları aşırı eğlenceliymiş gibi pazarlama skilli görüyorum. vardır böyle kişiler. bacaklara vura vura gülerler. olayın harbi olduğundan daha eğlenceli olduğuna inandırırlar etrafındakileri. yapay bir aura yayma yöntemidir.
  • barış gerçekten altı boş bi aşçı. her bölüm başı kimin kaç kelime konuştuğunu gösterseler eda ve barış başı çeker herhalde. keşke ağızlarından çok elleri iş yapsa ve yarışmalar daha eglenceli geçse. kimlerin puan kaybedeceğini önceden biliyoruz ve bu sıkıcı. her neyse bir kaç hafta sonra elemelerle çürük elmalar gönderilir illa
  • abim izlediği için arada baktığım program. eda itici bir karakter katılıyorum yalnız kadına çok ciddi bir şiddet yok mu o programda, yani kadınla sürekli dalga geçiyorlar gibi oylamada öyle gördüm, kadın kendini dinletebilmek için bağırmak zorunda kalıyor. öte yandan ikincilerden biri vardi sanırım adı barbaros o ne saygısız, edepsiz bir tip allah aşkına. kadına atom karınca diye bağırıyor, o kadınin yaşı onlardan büyük ve o bir kadın sen kimsin de kadınla dalga geçme hakkını kendinde buluyorsun, sanırım eski sezonlarda kilolu idi bu eleman, eee biz de sana koca ayı diyelim olur mu mesela? olmaz... işte mesele şu iyi bir şef olabilirsin ama kaliteli ve vasıflı adam kolay kolay olamazsın. işin kötüsü kimse o barbaros denen adamı uyarmadi, kadına bildiğin şiddet uyguladı ve herkes sessiz... reyting uğruna su münasebetsiz davranışlara da göz yumuyorlar ya ne diyeyim...
  • bu yarışmada öyle tipler var ki, ne seçilmelerine ne de buradaki varlıklarına henüz bir anlam yükleyebilmiş değilim. geçtim masterchef olmalarını, üçüncü sınıf bir lokantada aşçı yamağı dahi olamazlar, olmamalılar. ekranda gördüğüm varoşluk-vizyonsuzluk, o buram buram kalitesizlik, beceriksizlik, baş ağrıtan cinsten. evet sizden bahsediyorum, eda, barış, azize. bir de eli yatkın olup sinir pompalayan tipler var, dilara, kerem gibi. gerçekten çok gereksizsiniz.

birincilerin gelişiyle çoğunluk kendine bir çekidüzen verdi. özellikle eren ve barbaros’un yakınlaşmasını görmek isterim. sonuçta çoğumuz seyir zevki için izliyoruz. ne yapılan yemekleri tadabiliyoruz, ne de doğru düzgün bir şey öğrenebiliyoruz. zaten yapılanlar genelde mantı, börek, kebap, döner gibi çok aşina olduğumuz lezzetler. koskoca üç ay geçti, daha doğru düzgün bir performans izleyemedik. yukarıda saydığım isimler ve ek olarak alican, batuhan gibi yemek yönü zayıf olanlar da giderse, yarışma biraz çekilir hale gelir. zira çoğunlukla izlenen şey, kenar mahalle kavgasından, bağırış çağırış ve hakaretten öteye geçemedi. masterchef değil de bbg evi izliyor gibiyim. bu arada cidden :

eda, bi sus artık. suss!!
  • barış birisine yanaşmazsa her hafta potaya gideceğini ve sonunda mutlaka eleneceğini bildiği için güç kimden yanaysa oraya yanaşıyor. ilk başta kıvanç gelince onunla yürür gider sandı ve bir iki hafta kendini kurtardı da. daha sonra baktı ki sergen sağlam torpilli, kıvanç ve barbarosun gelmesine rağmen hala torpil devam ediyor, bu sefer de ona yanaşmaya başladı. olay o kadar basit ve o kadar seyirciye yansıyor ki, sosyal medya diyip durdukları şey bundan ibaret. gördüğümüzü söylüyoruz.

barışın aksine eda kimseye yanaşmadığı için her hafta potada (barışın da olması gerektiği gibi) ancak barış bir türlü şu potaya girmiyor arkadaş. kadın en sonunda yorgunluktan elenecek sefa gibi.
    elendiğinde öyle bombalar patlatacak ki heyecanla bekliyorum. kendisini sevmem ama bu akşam söylediği tek bir yanlış kelime yoktu. "çemkirmek" dahil. öfkenin getirdiği cesaretle konuştu. barış için söylediklerini barboros da destekledi bu arada, herkes her şeyin farkında barış karşında senin gibi çocuklar yok.

kıvanç da barıştan uzaklaştı, abi abi diye yanında dolanan çocuk gidip yarışmadaki en sevmediğin adamla takılırsa tabii ki siktiri çekersin. yarışmadaki duruşunu en beğendiğim kişi kıvanç ve cemre şimdilik. lafını esirgemiyor ama laf kalabalığı da yapmıyorlar. az ve öz, müthiş.

edit: imla
  • sergen tayfası ufaktan kuzu olmaya başladı. biz bunu demiştik. (bkz: #155407759) neyse. hadi bakalım. barbi çok arka planda kaldı. keşke serhat da gelseydi ikisi yoldaş olsalardı. barbo’nun reytingi adına üzücü bir durum oldu. daha çok sivrilmesi lazım. neyse bu sene barbo ve erenciyiz.
  • ben bu programı niye izliyorum neden bu eziyeti çekiyorum

sanırım kafayı resetlemek için

başkasını bilmem ama kendi hayatımızda o kadar dert sıkıntı var ki ve o kadar gelecek karanlık ki ülke koşullarında sürekli o karanlık gerçeklere bakmak istemiyorum

kafamı kuma gömmek istiyorum. bir deve kuşu gibi.

(kimini göre tavşan deliğidir alice harikalar diyarında yersen tabi)

beni bu evrenden alacak beni dünyanın dışına fırlatacak bir boyutlar arası kapıya ihtiyacım var

işte bu kapı bu kum deliği master chef.

tamamen benim dünyamın dışında tamamen abzürt tamamen kafamdaki hiç bir şeyle alakası yok ve beni bu karanlık dünyadan kopartıp bambaşka salak saçma bir evrene götürüyor bu saçmalık.

demeyin yani bu izlenir mi bizde biliyoz izlenmez demeyin şu böyle bu böyle zati amaç bu gerçekten mantıktan dünyadan kopmak matrixte fişi çekmek. uyuşturucu gibi işte amk öyle düşün. yoksa banane gergerden dildoradan. eşekler kovalasın onları

inan master chef biter bitmez o kadar canım acıyor ki direkt gerçek dünyaya dönüyorum ya amk canım sıkılıyor o an. hani uyanmak istmezsin ya bazı sabahlar o gün olmasın yataktan kalkmiyim dersin onun gibi bir şey işte bitmesin master chef bu yalan bu uyuşturucu bitmesin ben belkide biz sıkıntılı yorgun karamsar hayatlarımıza geri dönmek zorunda kalmayalım

yalan bir dünyanın tuzu kuru izleyicisi olalım.

bu yüzden haftanın 7 günü oluşu yani sürekli oluşu da bu yalanın hoşumuza gidiyor

bunun üzerine tez yazın amk akademisyen olan varsa aranızda ne bok yerseniz yeyin işte ben size durumu izah ettim.

bakın yazılarımı takip eden varsa dikkat etmiştir sadece 2020'nın yarsını hatta çeyreğini izledim diye söylerim hep. o dönemde annemi çok genç bir yaşta ve aniden kaybettim ondan önce de bir sürü şeyin olduğu bir dönemdi ve şoktaydım bildiğin şok zaten pandemi de cabası. o acı dünyadan beni kopartacak bir evren gerekti maçtır oyundur karıdır kızdır spordur sanattır zarttır zurttur bunların hepsi zaten var olduğum dünyaya ait şeyler onlar olmazdı. olamazdı. ama master chef benim için başka bir galaksi başka bir evren başka bir yer tanımını karşıladı. anlıyor musunuz beni?
  • dilara tolga ya cilve yapiyor

eda kac haftadir ona buna yamanarak, aglaya aglaya orada kalan sensin. millet seni uzerine sicratmamak icin gecen hafta sana oy atmadi.

baris cok bos yapiyosun, 1-2 hafta sonra yolcusun. ama eda konusunda haklisin.

tahsin, az konussan sen de yeteneklisin

koftecinin morali bozuk

hasan eren gelince belki acilirsin ama sen de bu sezon biraz tuhafsin. cahil olma dunyanin rengine kanma...magazin falan bozmus seni.

ayaz sinsi ve yeteneklisin

eren, kivanc favorimsiniz.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap