melek mosso
-
buraları yakında sayfalarca entry ile doldurmasını beklediğim, olağanüstü sevimliliğe sahip şarkıcı. birde bunun ekürisi vardır. (bkz: cemil demiray)
-
akşam vapurda dinledim, baya iyi söyledi ki ben vapurda müzik yapanları pek sevmem. genellikle kötü çalar, kötü söylerler ve üç liralık vapur keyfinin orta yerine öküz oturturlar ama melek sağ olsun kulak pası sildi.
dinlerim ben bu kızı imkan oldukça. "siz kimdiniz?" diye sordum, "melek mosso" dedi, kimmiş neymiş diye biraz bakınınca buraya kadar geldim. sanırım bir sahne ismi edinmiş ve sahneyle birlikte iletişim kanallarını da bu isimle kullanıyor, yeni videolarını yine bu isimle yayınlıyor.
(bkz: melek mosso) -
0
-
ayten alpman ile amy winehouse karışımı bir sese sahip hanımefendi. iyi bir çocuk olursanız kadıköy-beşiktaş vapurunda karşılaşabilirsiniz.
-
sesi, yorumu ve şarkı söylerken yaptığı jest ve mimiklerinin özgünlüğü arada türkçe müzik dinlememe vesile olan sanatçı. kötü bir çocuk olursanız güneyde bir festivalde karşılaşabilirsiniz.
-
çok güçlü bir sese sahip çok tatlı bir kadın.çok sevdiğim gitarist abim veys'le birlikte çalıyorlar bu ara hep. dinlemesi pek keyiflidir.
link -
şu şarkısıyla tanıştığım hanım teyze. son zamanların popüler olan kadın ses tonuna sahip. sena şener de öyle.
ama hoş, güzel, yeni soluklar güzeldir her zaman. -
o ses türkiye yarışmasına da katılan, yan flütün yakıştığı ve güzel coverları olan abla. o seste de koca yaşlı şişko dünya şarkısını söylemişti.
-
-
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap