merkel
-
-
italyanlarin ve yunanlilarin su siralar duymak istemedikleri isim.
almanyanin 1871 den bu yana ilk defa secilen kadin basbakani , fizikci -
abd' de texas eyaletinin orta kesiminde abilene şehrinin 27 km batısında 2.700 nüfuslu kasaba. el paso' ya giden 20. otoyol üzerinde yer alır.
-
(bkz: merkel anatomy of a crisis)
-
sen benim annem olsana..ben sana anne diyem mi...
-
eva weber'in yönettiği angela merkel belgeseli. yapım hillary clinton, susan rice ve tony blair gibi isimlerle yapılmış röportajlar da içeriyor.
--- spoiler ---
since angela merkel left office last year after a remarkable 16-year reign as german chancellor, the timing is perfect to examine her history and her legacy. german-born filmmaker eva weber has seized the challenge and created a thoughtful portrait of merkel. an impressive group of witnesses — including hillary clinton, susan rice, tony blair, journalist christiane amanpour and even award-winning filmmaker volker schlondorff (a longtime friend of merkel’s) — help to put her achievements and even some of her failings into sharp focus.
--- spoiler --- -
angela merkel'in belgeseli.
netflix'te var.
örnek kadın, özel kadın. -
finalini mülteci sorunu ile yapan belgesel. angela merkel'in hayatına dair bilinmesi elzem noktaların özetini güzel sunmuş. tarihi kesitlerle komik anları biraz daha çok birleştirmelerini isterdim. bir merkel övgüsü var evet ancak sadece hassas bir konu olan mülteci meselesine bunu kanalize etmek, netflix'i ödül verir konumuna sokmuş. yine de konuklarıyla beraber sıkılmadan kendisini izlettiren bir belgesel olmuş.
-
bir şansölye kolay yetişmiyor, hayranlığım daha da arttı.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap