• yeni primal scream albumu evil heat'in ilk single'i. bir onceki albumun agirlik noktasi swastika eyes benzeri, elektronik dozu fazla, terli bir punk sarkisi..orjinali yine swastika eyes'a imza atmis olan jagz kooner tarafindan mikslenmis. ayrica atari teenage riot'tan alec empire'in yaptigi iki farkli remix de dahil olmak uzere uc degisik remixin yeraldigi single temmuz sonunda yayinlanacak.ben her zamanki gibi baglantilarimi kullanarak ulastim remixlerden bir kismina.
    remixlerden biri 'hip to hip' digeri ise 'bone to bone' olarak adlandirilmis. pek fiziksel sarki, anlayacaginiz. shake it baby..
  • bu kadar güzel anca lucifer sevişebilirdi denilebilecek bir video ya sahip parça.
  • video'sunun yonetmenine "aabi istedigin parayi harcayabilirsin" demis grup elemanlari. dolayisiyla post-production manyagi super estetik bisey cikmis ortaya. keske istanbulda da gittigimizde boyle sarkilar calacak kulubler de olsa diyorum ben ordaki gibi.
    `:`

skinny (city?) girl, dressed in black
    leather boots, nazi hat
    desert panther, of our keep
    sexy dancer, immaculate grace

(or below possibly)

skinny girl, dressed in black, leather boots, lots of hair,
    i dance with panther, above our king, sexy dancer, night full of grace

(or a combo of both of the above, i swear he says 'nazi hat')

leather boots, nazi hat
    i dance with panther, above our king, sexy dancer, night full of grace

shake it baby
    shake it baby
    shake it baby
    shake it baby
    shake!

leather boots, nazi hat
    sexy dancer, immaculate grace

shake it baby
    shake it baby
    shake it baby
    shake it baby
    shake!

panther girl, take me home
    hip to hip, bone to bone
    evil heat, all night long
    evil heat, all night long

shake it baby (all night long) x8

shake!

shake it baby x8
    shake!
  • ilk dortlugu hakkinda bir rivayet de soyle oldugu yolunda:

skinny girl/dressed in black
    leather boots/nazi hat
    tattooed panther/vampire cape
    sexy dancer/magdalene grace
  • geleneksel olarak her yil duzenlenen femme-fatal guzellik yarismasi
  • poi ile beraber "alındığında" uçma tadı veren primal scream parçası.
  • şok edici bir videosu vardır bu şarkının. yer altından çıkan dişi şeytanlarımız felekten bir gece çalmak amacı ile insan kılığına girerler. gece klubünün tekinde biraz takıldıktan sonra sıkıldıklarından olsa gerek, ortam erotikleştikçe kuyruklarını dillerini ortaya çıkarmaya başlarlar. sonra da olaylar gelişir. özellikle çekim tekniği ve efektleri, primal scream gibi indie bir grup için oldukça ileri düzey. yönetmen de belli ki işini biliyormuş, finaldeki yıldırım sahnesini her izlediğimde kalp krizi geçirecek gibi oluyorum. albüm çıktığı zamanlar hotbird'deki müzik kanallarını dört dönerdim rastlayabilmek için. o zaman böyle youtube yok tabi. bir kere rastlamıştım ve bir daha da hiç karşıma çıkmadı. o nedenle olsa gerek izlediğim en güzel ve çılgın klipler listesinde zirveye oynamıştı. şarkı da klip kadar delidir. uzaktan geçen bir arabanın radyosunda bile duyulsa, insanın dans etme reflekslerini harekete geçirir.
  • şarkının hastası, klibinin manyağı, esas ablanın hayranıyım.
    bu arada şarkı, primal screamin en iyi çalışmalarından biri şüphesiz.

http://www.youtube.com/watch?v=y_tl8bur1qi
hesabın var mı? giriş yap