motosiklet kiralama
-
ıstanbul'da sıradışı motosiklet kiralama ismi ile bireysel ve kurumsal kiralama yapan bir firma.
inernet adresi www.siradisikiralama.com -
motosiklete kasko yapmadan saldım çayıra mevlam kayıra mottosuyla kiralayan firmaların olduğu ve sadece görüntü olarak bi rent a car sektörüdür.
motosikletle kaza yaptınız, tüm masraflar size ait.
ya da motosikletiniz size kiralanmışken çalınırsa gene giren size giriyor.
üstelik piyasa değeri 3-4 bin liralık motosiklet 40 gün kiralanırsa falan parasını çıkaracak seviyede ve otomobilden pahalı kiralanıyor...
bi hafta biyerde kalırken o ildeki kafanıza yatan herhangi bi motosikleti alıp 1 hafta sonra satsanız daha az zarar edersiniz. -
yetişin a dostlar adam sikiyorlar demek istediğim sektör
bayram tatili için 5 gün (bkz: akyaka) ya gidip çadır atalım dedik 2 kafadar. gidiş için otobüs biletlerini bulana kadar götüm çıktı afedersiniz sanırım bütün türkiye o tarihte muğla'da olacak. neyse biletleri bulduk herşeyi ayarladık koyları gezmek için motor kiralama kadarı verdik ki o da ne ?
alışık olduğum için honda pcx kiralayayım dedim günlüğü 80 tl. evet yanlış duymadınız 1 günlük fiyatı 80 tl. 2 motor bedeli 160 tl yani araba kirasından daha pahalı ! ulan o koyları sırtımda çantayla yürüyerek gezerim de bu parayı vermem, kendi motorumu buradan kargoya versem daha ucuza gelir lan allahsızlar. -
motoru size hali hazırda sorunlu veriyorlar ve sorunundan bahsetmiyorlar. kredi kartına bloke koydukları için getirince motoru sorunsuz bi sekilde blokenizi kaldırıcaz diolar falan getirdiklerinde en basta olan sorunu sizin gozunuze sokup paranıza el koyuolar genelde sistem böyle işlio bilginize istanbulda motosiklet kiralanmaz
-
kiralama şirketleri var. 1 hafta altı kiralacaksanız kiralayın. eğer üstünde kiralayacaksanız paranız yoksa gerekirse kredi çekip alın. sattığınızda max 500 tl zarar edersiniz.
-
türkiye'de saçmalık olan eylem. araba kiralamayı düşünüyorum, sonra bir de canım çekti kiralık motosiklet bakayım dedim. o fiyatlar ne lan öyle. 10 günlük peugeot 2008 fiyatına 3 günlük f800 kiralıyorsun hassktrin ya gerçekten. para kazandırmayın şunlara araba kiralayın mis gibi klimalı, kaskolu.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap