müstakil ev maliyeti
-
arsa payı hariç ve yaptırılacak şehire göre maliyet değişmekle birlikte
200 metre karelik müstakil bir dubleks ev orta-üstü sınıf bir malzemeyle (lüks değil
bakın) 400-500 bin tl arasına yapılmaktadır.
edit: düzeltme -
dün gece ülkeyi minecraft oyunun içine mi taşıdılar naptılar bilemedim.
-
-
metrekare fiyatı 400-500 tl arasıdır, doğrudur. düşünmeye zahmet etmeden gömme çabasına giren yazarları bize gösteren maliyettir.
-
kulube yaptırıyorsanız doğru m2 maliyeti 400-500?.ama güzel bir ev olsun diyorsanız onu 3 ile çarpın.m2 si 1500-2000? arası çok güzel bir ev yapılabilir.
-
birisi m2 fiyatı 400-500 yazmış. yani 200 m2 lık müstakil evi ortalama malzemeyle 80-100 bin arasına mal ediyorsun.
hesap bilmeyen, piyasadan haberi olmayanların işkembeden salladığı başlık. -
natamam ; 70 metrekare buyutme ,cati yenileme, mantolama ve 200 metrekare toplam tadilat ile 450k tl
-
200 metrekare yaptık 2 sene önce köye, tek kat temel dahil 40 bin tuttu. temeli rahat 4 kat taşıyacak şekilde yapıldı.
edit3: link salak olmayın metrekaresi1000- 2000 tl filan değildir. açın bakın malum siteye köy evleri ne kadar. ben örnek koydum inanmayan ona baksın.
örnek ahşap ev
edit: 400-500 tl arsa hariç fiyati diyorsa arkadaşlar net salaklik, aptallik baska diyecek bisey yok. cok guzel usta zengin etmişsiniz aferin hepinize.
edit2: iki yıllık enflasyonla rahat 80 bin olmuştur tek katlı bişeyin maliyeti. -
inşaatın m2 si 600 tl miş ya lan diyerek inşaata başlayıp iflas eden vatandaşı hatırlatan önermedir.
-
geçen yaz başlayıp bu sene biten bir ev yaptırıldı. kendi arsalarına yaptırdılar. yaklaşık olarak 270bin tl civarında bir masraf edildi. süper lüks falan değil ama iyi seviyede malzeme, yalıtım balkon vb. çevre duvarları 4 oda dışarda da ufak tefek yerler var. 5 6 araçlık otopark yapıldı parke döşendi. ön cephede kalan bahçeye ağaçlar ve yeşillendirme yapıldı. bahçe duvarı üstüne metal çit çekildi. bunlarda maliyete dahil.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap