nazoster
-
(bkz: nasonex)
-
(bkz: (bkz: keçi boynuzu özü))
-
prospektüsünde kullandıktan sonra şişeyi burnumuzdan uzaklaştırıp ağzımızdan nefes vermemiz gerektiği yazan sprey.
-
ya bende işe yaramıyor veya benim bu saman nezlem bok gibi ağır. ilaçlar bile durduramıyor. o kadar ağır. hiv bok yemiş.
-
hiçbir işe yaramadığı halde doktoruma her gittiğimde bu spreyin reçetesiyle geri dönüyorum , bu sefer 30 gün kullanıcakmışım , ihmal edip unutmazsam tabi oldu .
-
kronikleşmiş sinüzit tedavisi için piyasada kbb 'nin tanınmış doktorlarından birisi recetelendirdi 1 ay kullandıktan sonra eğer sorun devam ederse ameliyat düşünürüz diye de ekledi bakalım sonuç ne olucak.
not:sinüzit herkesçe duyulmuş çok mağduru olan bir bela adının çokça zikredilmesi basit bir şey olduğu anlamına gelmiyor ses değişikliği burun akıntısı geniz akıntısı ağız kokusu ve bir sürü zırvalara sebep oluyor.okuyanlara ricam özellikle soğuk havalarda üst üste sigara içmelere kalkmasınlar istiyorsanız sıkı giyinin boş yapmayın gerek yok. -
alerjik rinit için normalde nasacort veya n-cort kullanmama bir seyahatte bulunduğum şehirdeki eczanede o ikisi olmadığı için bu da aynı işi görür diye vermişlerdi ancak ya alerjim boyut değiştirdi ya da nasacort/n-cort gibi etkili değil.
-
covid-19 geçmişi olan hastalara koku kaybından sonra reçete edilebilen bir fıs fıs. diğer klasik burun açıcılar gibi ferahlık hissi vermez. anladığım kadarıyla bölgedeki tahrişin giderilip iyileştirilmesi amacıyla uygulanıyor.
-
aile hekiminden, devlet hastanesindeki kbb doktoruna, özel hastanedeki kbb doçentine kadar gittiğim tüm doktorların burun tıkanıklığım için verdiği ilaç. (geniz eti ameliyatı oldum, alerjik rinit hastasıyım) hiçbir işe de yaramıyor. otrivine gerçek, gerisi yalan. her şeyimi alın otrivine kalsın.
-
doktorun alerjik rinit için verdiği fakat hiçbir yararını görmediğim sprey.
ne burnumu açıyor ne de alerjenleri azaltıyor, hiçbir halta benzemeyen gereksiz bir sprey.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap