• nike'ın yeni çıkardığı air max 180 ve air max 93 modellerinden ilham aldıklarını belirttikleri güzeller güzeli ayakkabı ve şimdiye kadar yaptığı en büyük hava tabanı sahip. türkiyede sanırım yok ancak yurt dışında kendi renk tasarımınızı yaratıp siparişi istediğiniz gibi verebiliyorsunuz. fiyatları işin biraz maşallah kısmında geziyor ancak dusty cactus modelini aldım ve kullanmaktayım. hatta kısaca kullanıcı deneyimimden hafif bahsederek almayı düşünenlere güzellik yapayım.

- ilk olarak ayak numaranız ne ise onu almanızı tavsiye ederim. 44 numara giyiyorum ve 44 numara cuk oturdu.

- rahatlık açısından maalesef adidasın ultraboost modelleri ile yarışacak seviyede değil. kullandığım en rahat nike air modeli, evet içi yumuşacık, evet gayet rahat ve puf puf basıyorsunuz yere ancak adidas ultraboost herhangi bir model ayakkabı bu ayakkabıdan daha rahat.

- dizayn olayına hiç girmiyorum zaten göze çarpan çok güzel bir model.

- eksi olarak bahsedebileceğim air topuk yani hava tabanını tutan ve topuğa doğru çıkan plastik kısım kolay çiziliyor. scooter kullanan birisiyim ve motora sürttüğü için sürtünmeden iç kısımları çizilmiş.
  • insan bir caps koyar hayvan.
  • bildiğin balon ayakkabıdır.
  • gayet de türkiye'de 569 tl fiyata satılan ayakkabıdır. ve yine isterseniz kendi tasarımınızı kendiniz de yapabiliyorsunuz.
  • bir ben yamuğum galiba, bana güzel gözüken ayakkabı. ya da beyaz rengi olduğu için bana öyle geldi - beyaz renk olsun da bok olsun ben yine severim. yok lan şaka, bizde de tasarım ve estetik kaygısı var. ama yalan yok şimdi beyaz rengi güzel, diğer renkleri bilemeyeceğim tabii.
  • kesinlikle herkesin seveceği bir model değil. özellikle topuğunun daha yüksekte olduğu hissinin yanı sıra gerçektende ayak şekli diğer sneakerslara göre daha farklı olduğunu söyleyebilirim. topuk destek kısmı oldukça havada tutuyor arka kısmı. şayet (bkz: new balance 990) ve (bkz: adidas terrex) modellerini kullanan biri olarak diyebilirim ki (bkz: sneakers) anlamında nb 990 üzerine çıkabilen bir ayakkabı giymedim.kullandığı teknoloji ile fark açan fakat fiyatından dolayı dezavantajı olan nb en iyisi diyebilirim.
  • coca-cola nın arapça 'allah yok' yazmasıyla yarışır cinsten bir mağduriyet yaratmış talihsiz ayakkabı..
  • haziran 2018’de 560tl’ye aldığım ayakkabı. içerisindeki astarın bazı bölümleri yırtıldı. ayakkabıyı sadece günlük kullanım amacıyla giydim. spor için kullanmadım. üzücü.
  • pokemon'a benzetiyorum, air bölümü gülümseyen picigetto
hesabın var mı? giriş yap