nimbüs
-
sourberryde pazar günlerinde ikamet etmekte olan benim tarafimdan seyedilen yeni bi program.
-
infamis'in çaldığı sert parçalarla oturduğum yerde coşmama neden olan sourberry'nin süper radyo programı.
-
uzun süredir takılıp kaldığım kalıplardan beni kurtaran infamis imzalı sourberry olayı.dinlemek dinletmek lazım gelmektedir.
-
yoğunluktan dolayı iki haftadır dinleyemediğim ve ilginçtir dinleyemediğim için üzüntü duyduğum yoksa parçalara farklı şeylermi ** karıştırıldığından şüphelendiğim ve kötü olayların olabileceğinden korktuğum ***muhteşem radyo proğramı.
(bkz: ugur dundar in sourberry baskini) -
güzel yorumlar karşısında mahçup olan kırmızı suratlı dj in hazırladığı program.
-
pazar akşamlarını*** kuzey şenliğine çeviren sourberry programı. kaç defa uyardık "oralar öyle sandığın gibi değil" deyü; bana mısın demedi... ara sıra 80'lere göz kırparak bizi mutlu eden ve acile yayın süresi 2 saate çıkarılması gereken "le$ metalci"(!) uğrağı...
unutmadan:
(bkz: flying nimbus) -
ilk dinlendiğinde bile kendine hayran bırakan bir program*
-
saat 23.00'te infamis ve metal revolution'ın 18.07.2009 tarihinde başından geçen unirock'ın recep tayyip erdoğan'ı rahatsız etmesinin tamamiyle anlatılacağı program. dün belli başlı basın-yayın kuruluşlarında çıkan iddiaların doğrulanıp, unirock gruplarının parçaları eşliğinde anlatılacağından arşivlik değer taşımakta...
not: yayıncılar soruları kabul edecektir. -
alınan istihbaratlara göre; 26 temmuz 2009 gecesi saat 23.00 itibari ile infamis ve metal revolution tarafından, unirockta gözaltına alınmalarının ve detaylarının anlatılacağı programdır. başbakan'ın neyden rahatsız olduğu, yaşananlar ve daha fazlasının ilk ağızdan aktarılcağı, nice tartışmaya gebe program...
-
(bkz: nimbus 2000)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap