nimes combo jel
-
kas ağrısı için doktorumun önerdiği jel. bunu ağrıyan yere sürdükten bir süre sonra, o bölge antartika'ya ışınlanmış gibi bir anda donmaya başlıyor. bir de hava sıcaksa, bunun verdiği ferahlıkla yüzünüzde aptal bir gülümseme olabilir.
-
ağrınızı dehşet bir sızıya ve yanmaya çevirerek unutturan jel.
-
omzumdaki kısmi yırtık için doktorun yazdığı jel. sürüyorsun. cayır cayır yanıyor o bölge. ama güzel mi, güzel.
-
belim için kullanmakta olduğum ilaç. o baştaki serinletme-yakma karışımı etkisi bile anlık ağrıyı geçirmeye yetiyor.
-
bütün gün derdini çektiğim boyun tutulması için az sonra kullanacağım ilaç. eğer unutmazsam sonuçları yazarım. ama kullananlar memnun kalmışlar anladığım kadarıyla. hadi hayırlısı.
edit: şu an boynum cayır cayır yanmakta. ama iyi geliyor sanırım. bakalım neler olacak.
edit2: ziyadesiyle etkili. boyun tutulması yaşayan arkadaşlara kesinlikle öneririm. -
sürüldüğü yere böyle bi uyuşukluk çöküyo. böyle bi salınmışlık bir gevşemişlik.
-
sürülen bölgeyi cayır cayır yakan jel. ama öyle böyle değil, cayır cayır yani... eskiden de bu tarz jeller yakardı, bilirim ama bu öyle bir yakıyor ki bana alerji yaptığını düşündüm ilk.
-
muhteşemdir. yıllardır belli aralıklarla bilek ağrısı çekiyorum. geçen gün tekrar ağrıyan bileğime nimes bulamadığım için başka bir krem sürdüm ve gram etki etmedi. bir gün sonra nimes'i buldum sürdüm. o yakıcı değişik his bile aşırı hoşuma gidiyor ve iyileştiğini hissettiriyor. 2 günde o dayanılmaz acı geçti.
bu arada sürdüğünüz yerdeki ağrı ne kadar şiddetliyse o yanma hissi de o kadar fazla oluyor. ağrı geçtikçe yanma hissi de azalıyor. -
seboreik dermatit ilacimla karıştırıp bugün yüzüme sürdüğüm ilaçtır. yüzüm buzdolabına girmiş gibi bir saat dolaştım. işin ilginci iyi geldi lan, kızarıklık gitti.
-
mucizenin ta kendisi
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap