oh land
-
nanna øland fabricius adlı hatunun sahne ismi. electro pop tarzında müzik yapıyor ve çok iyi şarkıları var. 2008'de çıkan fauna isimli bir albümü ve yeni çıkan bir ep'si var. kulak kabartılmalı.
http://www.myspace.com/ohlandmusic
ayrıca hatun çok güzel. hem göze hem kulağa yani. -
hep geç çıkıyorlar karşıma aman. zero 7, sia tadında güzel vokalli güzel grup.
-
vokal itibarıyla oh laura'dan tanıdığımız frida öhrn'e benzettiğim güzel sesli insan. elektronik altyapıyı çok yerinde ve başarılı kullanabiliyorlar.
white night şarkısının canlı akustik performansı bunun güzel bir örneği olarak alınabilir; http://www.youtube.com/watch?v=h8gazeicvpa -
numb, we turn it up, rainbow ve postbone the bad gibi güzel şarkıları olan danimarka menşeli grup. elektro-pop tarzında yaptıkları müzik ile kişisel olarak ilgi alanım dışında olsalar da vokallerinin sesi ile benim gibi elektronik müzikten hoşlanmayan birini bile etkileyebilmişlerdir.
çok sesli koro gibiler mutlaka dinlenilmeli. -
perfection adında ürettikleri şarkıyla, gerçekten perfection'a imza atan grup. ahanda burda.
-
wolf & i isimli muhteşem şarkı ile keşfettiğim, güzelden bile güzel bir yüze sahip insan.
-
yaptığı müzik ayrı güzel, kendisi ise apayrı güzel danimarkalı muhteşem varlık. disk kayması nedeniyle balerinliği bırakmak zorunda kaldığını öğrendiğimde daha da hayran oldum kendisine. o şarkı söylesin, histerik histerik danslar etsin, böyle kahkülünün arkasından falan baksın; ben de sonsuza kadar izliyim istiyorum...
-
tarzının hastası olunabilecek cinsten bir kadın. o giydiği kıyafetler de kendisine yaptığı hareketlerle birlikte inanılmaz bir hava katıyor. ee müziği de çok güzel. dinlememek için hiçbir sebep yok diyor gözlerinizden öpüyorum.
(bkz: lean)
(bkz: wolf & i)
(bkz: perfection) -
róisín murphy'den sonra mükemmel dans eden ikinci hatun kişisi ilan ettiğim şahıs. tanrı bunları yaratırken neyle uğraşıyordu tasavvur edemiyorum.
(bkz: wolf & i) -
"eski bir dostla karşılaşan bir yabancının kendi dilinde hikayesini 2050 yılını düşleyen bir lisanda dile getiriyorum" diyor danimarkalı oh land. mazzy starın yerini tutabilecek güzellikte bir müzik.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap