5877 entry daha
  • bana bakın koç troller ve terim troller. size bundan sonra kısaca o.ç. diye hitap edeceğim. bana bakın orospu çocukları. ben kanıtlı belgeli bu yorumu terim rezil ve ötesi futbol oynatırken ta ocak 2020'de yaptım:

"hoca bu arda sevdasından vazgeç bak senden daha formda ve daha istekli okan buruk varken başka meseleleri bırak takıma odaklan bence" görsel

bunun gibi başka yorumlar da yaptım. terim out okan in diye diye benim dilimde tüy bitti. ft başarısız olduğunda ilk sene sonunda teneke bağlanıp yollanmalıydı. takımı sikip attı. son dakikalarda eldeki maçı vere vere sinir hastası etti bizi. okan buruk çok daha önce getirilmeliydi. okan buruk'un bir yılını çaldınız. şimdi hepiniz biat edeceksiniz.

seni ite çakala yem edersek bizim de adımızı insan defterine yazmasınlar ulan! hiç kimse kalmasa ben kalacağım! ben savunacağım! bundan sonra sertifikalı okan buruk propagandacısıyım var mı amınakoyayım? gerçi daha önce de öyleydim neyse. daha nice şampiyonluklara! (#147389711)
  • edi: o değil de olasılık ve tesadüf üzerinden analiz yapıp mastürbasyon yapmak nasıl bir hastalık türüdür? yurtdışından bakınca gördüğüm bir hastalık bu. seçimler, işler güçler, spor hep olasılık konuşuluyor. gerçeklerin konuşulması gerekirken hep olasılık ve tesadüf veya şans konuşuluyor. sonra seçimleri kaybedince üzülüyorsunuz... o olmasaydı, şu şöyle olsaydı blaa blaa. eee öyle olmamış işte neyin mastürbasyonu bu?

guardiola başarılıdır ama haaland, de bruyne, ilkay olmasın o zaman görürüz büyüklüğünü, iyi mi değil mi o zaman görürüz. zaten daha önce messi kurtarmıştır götünü. messi olmasa olmazdın.

tanım: mal sürüsü denyolar için yazılmış entry dir. amk mal sürüsü büyük takımın büyük oyuncuları olur.

orijinal tanm: hem anadolu takımını, hem de büyük takımı şampiyon yapan tek türk teknik direktör. anadolu takımıyla türkiye kupası almışlığı da vardır.

kupaları:
    td
    futbolculuk

hoca hoca toçuyken 7 galatasaray şampiyonluğun varya, işte bizi 10 şampiyonluk + 1 avrupa kupası anca keser!

hoca biz doymayız biliyorsun*

kulvarlarımız farklı onu da biliyorsun!

mal sürüsüne not: önünde sonunda sike sike biat edeceksiniz..
  • hoca başarılıydı ama ilk haftalarda gomis olmasaydı icardi transfer edilmeseydi kim bilir neler olurdu
  • hocanın futbolu bildigini düşünüyorum ama bu sene kendisini icardi torreira ve değeri bilinmese de yunus akgün kurtardı seneye böyle devam etmez hoca da biraz tembellik de hissediyorum her sey için cok tesekkürler yine de #23
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap