okul servislerinin ek para talep etmesi
-
peşin ödeme yapmamıza rağmen bu sene başımıza gelen olaydır. bir çok okulda benzer durum yaşanmış. artan maliyetler öne sürülerek servis bedellerine ikinci dönem ek bedel talep edilmektedir.
edit: bu arada tabiki ödedik. herkes ödemiştir. -
sözü bıraktım sözleşmenin dahi senet olmaktan çıkması.
-
"artan maliyetler öne sürülerek"
öne sürülerek... sanki olmayan bir şeymiş gibi. ek para talep edilmesinde yüzde yüz haklılık payı vardır. ne yapacaklardı zararına mı çalışacaklardı?
edit: beleşçi yavşaklar mesaj kutumu doldurmuş. işverenlerin maaşınıza ara zam yaptığında da, "teşekkürler kabul etmiyorum biz zam döneminde zam aldık zaten. anlaşmamız böyle değildi" dersiniz saf çıkarcılar.
biri de bana servisçi kardeş diye hitap etmiş çok güldüm ahshsjdnd. -
hukuka aykırı ama hakkaniyete uygundur.
eylülde 7 liraya aldığı mazot 17,5 lira oldu. ne yapsın adam?
edit: 19 oldu. ama bir aya kalmaz 30'da olur. kaça katladığını bilin işte.
edit: 21 oldu. -
ben de ağustos ayında peşin ödediğim servis parasına 1040? bölgesel ek ödeme yaparak dahil oldum. eve aldığım televizyona 4 ay sonra kusura bakmayın fiyatı arttı diye ekstra para talep etmekten farklı bişey değildir.
-
(bkz: ayıkla pirincin taşını)
-
verin kardeşim, çocuğunuzu taşıyor. akaryakıtın bu seviyeye geleceğini kimse tahmin etmemiştir dünyada. anlayışlı olmak lazım bence. napsın cebinden mi ödesin? bu kadar acımasız olmayın. başa dönüyorum; çocuğunuzu taşıyor. sıradan bir hizmet türü değil.
edit: peşin alınmış diyenlere; serviscilerin future, forward, opsiyon yapmasını falan mı bekliyorsunuz kafayı mı yediniz aq? -
belediyeler yol vermiştir. ibb şubat'tan itibaren uygulanmak üzere yüzde 27 zam yaptı okul servis ücretlerine. bana kalırsa az bile motorin fiyatları bakınca okul açıldığında 7 liraydı şimdi 17 lira.
-
memurun işçinin hükumet ile imzaladığı sözleşmeler olduğu gibi duruyorsa servisçinin de hakkı yoktur.
servisçi bunu sözleşme imzaladığı insanlardan değil bizzat nas'cı ekonomist recep'ten talep etmelidir.
doğru bulmadığım talep. -
aaa !!neden ek para talep edilmiş?
bu durumu sorgulamak ve buna kimlerin neden olduğunu bulmak lazımdır.
buldum: bakkallar
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap