• prospektüsünden, asabi veya acele yemek yerken hava yuttuğumuzu ve bunun bize gaz olarak geri döndüğünü öğrendiğim mide ve barsak gazlarına karşı kullanılan çirkin renkte bir karton kutuya sahip ilaç. hoşgeldi hayatıma.
  • intestinal metaplazi sebebiyle karnımda oluşan devasa şişkinliğin giderilmesi için kullandığım ilaç. sakız çiğnerken, yemek yerken habire hava yutuyoruz aslında.
    mide ve bağırsak rahatsızlığı olan kişilerde ise stres dahi bu konuda tetikleyici oluyor.

laktozsuz süt, muz, glutensiz sebze ve protein ağırlıklı beslenme ile pankreoflat harikalar yaratmakta. bende rahat 3 kilo oynuyor mesela.

her bir şeyi yiyip, şişkinliğim oluyor diye ilaç almayın.
    bir bakın bakalım düzenli ve sağlıklı beslenme ile sorunlarınız çözülüyor mu? çözülmüyorsa eğer en az 2 doktor tavsiyesi ile ilaca başlayın.

her şeyin başı sağlık bak söyleyim.
  • zamansız ve aşırı yemeye bağlı hazımsızlıkta da kullanılıyor.

çok yenilen akşamların sabahında metpamid ile birlikte hayat kurtarıcı olabiliyor.
  • kronik pankreatitim aktifken sindirim için yazılan ilaç. bende müthiş mide tahrişine yol açınca flaton'a geçmiştim. flaton candır.
  • domuz içerikli ilaç
  • pankreoflat; mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanılan, pankreas enzimlerini içeren bir ilaçtır.

pankreoflat, 60 adet film tablet içeren blisterler ambalajlarda kullanma talimatı ile birlikte sunulur. tabletler beyaz ya da beyaza yakın renkli oblong film tablet şeklindedir.

pankreoflat,
    - sindirim bozukluklarına bağlı gaz şikayetleri,
    - aerofaji (hava yutma),
    - yağ-protein-karbonhidrat hazmının bozuklukları,
    ~ pankreatik yetmezliği alanlardaki gaz şikayetleri,
    - ameliyat öncesi ve sonrası gaz şikayetleri,
    - zamansız ve aşırı yemeğe bağlı olan hazımsızlıklar,
    - karın içi organlarının radyolojik tetkiklerinden önce gaz giderici olarak kullanılır.
  • 20 gündür kullanıyorum hala gaz şikayetim var, yarın tekrar dahiliyeye başvurup değiştirmek istediğim ilaç.
    edit: simflat verildi. simflat kulllanıyorum birkaç gündür. gözle görülebilir şekilde rahatlama oldu.
  • etkin maddesinin "domuz" kaynaklı olduğunu hem kurum web sitesinde hem de ilaç prospektüsünde açık açık belirtilmiş olan ilaçtır. link
hesabın var mı? giriş yap