paranoyak kedi
-
kişilik olarak hık demiş burunumdan düşmüş, dünya tatlısı, geç tanıdığım fakat çok sevdiğim yazar. ha bir de unutmadan; kendisi süper bir zekaya sahiptir hafife almayınız.
-
sevimli insan, renkdaş.
-
hedef olarak gördüğü konudan çok farklı bir alanda uzmanlık geliştiren, yakında master olmayı hedefleyen adam. yakın zamanda kendi ofisini açarsa hiç şaşırmayacağım.
-
şu 3 günlük tanışıklığımda, yüzyıllık mutsuzluğumu gülümsemeye çeviren, güzel insan.
-
kendisini ekşi sözlük on üç yaşında zirvesi organizatörü olarak seçtim. faideli fikirleri var evet.
-
ekşi sözlük on iki yaşında eskişehir zirvesine 3. sırada gelen yazarlardan. fanatik galatasaraylı. sohbetinin tadına doyamadığım, bana tütün getirmesini istediğim karizmatik ses'e sahip yazar.
-
eskişehir yeniden yeniler zirvesinde yeniden buluştuğumuz, rakı zirvesinde yeniden buluşacağımız muhabbeti süper suserdir kendileri.
-
sozlukte guzel arkadasliklarin kurulabilecegini kesfetmemi saglayan yardim sever coder. haydarpasa'dan ilk trene binip suursuzca yollara dusmeyi yeniden dusunmemi saglamasi da kayitlara gecsin.
-
iyi adamlardan.
-
yanlış tahminlerimle üzdüğüm yazar. bir de kendisi biraz beceriksiz olup havluyla yeniçeri kafası yapamamaktadır.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap