• baktığınız profilin yada bi arkadaşının bu uygulamayı kullanıyor olması lazım ki siz o gizli profile bakabilin.! aynı zaman da sizin yüzünüzden gizli profile sahip arkadaşınıza da bir başkası bakabiliyor. bir nevi telefon no bulma programı gibi bir şey.. her şey bu programa verdiğiniz izinler de gizli.!
  • 50 takipcin yoksa giris bile yaptirmiyor. heh.

edit: 50 takip de aynı hesaba geliyormuş, yani giriş yapabiliyorsun. haliyle zor birşey değil 50 ye ulaşmak.
  • beni dün geceden beri uykusuz bırakan uygulama.

ne kadar eski sevgilinin eski sevgilisi varsa baktım. sonra da whatsapp gruplarında uygulamanın adını parayla sattım hiç pişman değilim
  • şerefsizim benim aklıma gelmişti.

sanırım login olan kullanıcının hesabında bulunan tüm fotoğrafları kendi veritabanlarına kaydediyor. takip ettiğiniz tüm kullanıcılarında fotoğraflarını kaydediyorsa, adamlar bir login olduğunuz da müthiş bir veri elde ediyor.

ardından hesabınız gizli olsa bile profilide ki resimlere ulaşmış gibi birilerine sunabiliyor. sanıyorum ki bir kez login yaptıktan sonra bir daha uygulamaya girmezseniz, birinin profiline bakmazsanız güncel profilinize ulaşamıyor. çünkü instagramdan bi uygulama izni istemiyor. hareket ederseniz profilinizi sürekli kontrol ediyor, yeni fotoğrafları ve hikayeleri indiriyor.

kısacası uygulamayı kullanmamış birinin gizli profilini göremezseniz. adamlar size gizli hesapları göstermeyi vaat ederken aslında sizin gizli profilinizi herkese açıyor

edit: uzun süre sonra gelen edit. adamlar muhtemelen giriş yaptıktan sonra oturumunuzu kaydediyor. yukarı yazdıklarım pek geçerli değil. birinin hesabı henüz public edilmemişse ve görmek isteyen biri varsa sizin oturumunuzu kullanarak gösterilmek istenen kişinin profilindeki herşeyi listeliyor. ilk başladıklarında sadece fotoğrafları gösteriyorken artık hikayeleri felanda gösteriyorlar. bildiğin kod yazıp, emek harcayarak geliştiriyorlar :)

ayrıca resmi bir şirket olmadığı için sitelerinden benim hesabımı kaldırın desenizde kâle almıyorlar. google play store'dan google uygulamayı kaldırdı ama webpostegro.net üzerinden devam ediyorlar.

hesabınızı kaldırmak için para istiyorlar. resmen siber zorbalık yapıyorlar. tabi parayı aldıktan sonra kaldırırlar mı orasıda meçhul. instagramın da bu konuda yapacak hiç birşeyi yok. sonuç olarak şifrenizi giriyorsunuz.

azalarak kaybolmaları dileğiyle..
  • bu uygulamaya girince havuza kaydolmuş olunuyormuş. başkasının profilini görebiliyorsun ama başkaları da seninkini görebiliyor.
    get contact’tan sonra böyle şeylere tövbeli gibi bir şeyim
  • instagram'daki gizli hesapları görmeye yarayan bir uygulama. nasıl işlediği yukarıda yazılmış zaten ama bir daha yazalım. bu uygulamanın gizli bir profili gösterebilmesi için ya instagram hesabının sahibi ya da o gizli hesabın takipçilerinden birisinin bu uygulamayı indirmiş olması gerekiyor. aksi takdirde gizli hesabı görmeniz mümkün değil. uygulama minimum elli kişiyi takip etmenizi ya da minimum elli takipçinizin olmasını istiyor. eğer bu sayının altında takip edilen ya da takipçi sayısı varsa uygulama hesaba girmiyor.

uygulama galeri, rehber gibi yerlere erişim izni istemiyor. yine de güvenilir olduğunu düşünmüyorum. insanların gizli profillerini rızaları dışında herkese açan bir uygulamadan bahsediyoruz sonuçta.

uygulama günlük dört profil görüntülemenize izin veriyor. dört profil dedim ama aslında dört görüntülemeden bahsediyorum. yani bir profile aynı gün içinde dört kez bakarsanız günlük hakkınız dolmuş oluyor. sınırsız kez bakma hakkı yok yani.

legal olmadığı için yakında patlayacaktır. başkasının hesabını görme uğruna hem kendi profilini hem de takip ettiği kişilerin profillerini herkese teşhir eden salaklar için bir şey demek istemiyorum. hesabınızda bu uygulamayı indirecek kadar salak biri varsa direkt silin.
  • fake hesabımla giriş yaptım merak ettiğim bir kaç private arkadaş hesabı vardı deniyim dedim harbiden direk tüm içeriği çıkarıyor.yakın zamanda patlar diye tahmin ediyorum.
  • https://postegro.com/unlist

buradan sizinle ilgili bilgilerin silinmesini isteyebilirsiniz.
  • instagram gizli fotoğraf gösterme uygulamasıdır.

hesabınızla giriş yapmayınız.

ne yapabilirsiniz:
    buradan aldığımız mail ile geçici bir hesap oluşturup buradan da sahte numara ile onaylarsınız ve yeni instagram hesabınızla giriş yapar, profile bakarsınız.

edit: arkadaşlar şunu eklemeden geçmeyeyim; bazıları çoktan numaralar üzerine instagram hesabı açtığından dolayı eğer numara ile instagram'a kayıt olamıyorsanız, şifremi unuttum seçeneğine tıklayıp sonrasında telefon numarasını girerek, receive-sms sitesinde aşağıdaki mesajlardan instagram'ın gönderdiği şifre sıfırlama mesajı ile sahte hesaba belirlediğiniz şifre ile giriş yapabilirsiniz. hayırlı stalklar.

edit2: şunu da söylemeden edemeyeceğim; storylerde profilinizin izleyip izlemediğinin gözüküp gözükmediğini inanın bilmiyorum çünkü programın yazılımcısı ben değilim. zaten farklı bir profil ile giriş yaptığınız için de pek önemi olmayacaktır.

edit3: sevgili suserler, galiba izlediğim taktik cortlamış. açıkçası yenisini bulmak için de çaba sarf etmedim. artık bir yol izleyip kendiniz stalkınıza devam edin.
  • yükleyen kullanıcılar üzerinden bağlantıyı bypass ederek instagramda kilitli hesapların içeriğini gösteren uygulama. fotoğrafları veri tabanına kaydettiği falan yok. eğer öyle bir şey yapsaydı server maliyetleri astronomik rakamlarda olurdu ve kesinlikle zarar ederdi.
hesabın var mı? giriş yap