replay
-
cengaver
-
spor müsabakalarının tv yayınlarında vazgeçilmez öğe...
-
cok seker adam bu ya! yeni karton insanlariindan, guzel tasarimlar yapio, cok daha guzel seyler yapcak
bacaandaki metalleri dikisleri sagda solda acip gosterio, beni cok gulduruo, nedense cok sasirdi ayni yasta oldugumuza :) -
ben bugun bunu gordum repligimi kapip alemlerde kredi pe$inde ko$an bir adammi$ ben bugun bunu gordum.. (include dosyasini bi ara emaillersen)
-
yoyo'suyla harikalar yaratan, göbeğini mükemmel kamufule eden,akşamdan akşama gördüğüm cool adamm
-
son haftalarda skate 'n destroy'la yatıp kalkan mutant skater
-
bu adamin 1990 veya 1991 senesinin commodore dergilerinden birinde the first samurai oyununu tanittigini hatirliyorum. (bkz: fuzuli konularda zehir gibi calisan kafa)
-
offical eni$te
-
herkesin uyanıp sokaklara döküldüğü, dökülmediyse de telaşa düştüğü herhangi bir depremden uyanmayacak, haberi dahi olmayacak derecede ağır uyuyabilen kış uykusuna yatmış ayı bünyeli kişidir kendisi.
-
tekken'de beni yenmek icin tum adamlari denedikten sonra "olm ba$ka adam secsene bak ben sectim" deyip hain kahkahalar e$liginde sirtimdan bicaklayan tekken'in kazikli voyvodasi..
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap