• entrylerini okumadan güne başlayamadığım über yazar! neyse ki haftada 2 entry falan giriyor da, isimizden gücümüzden olmuyoruz.
  • (bkz: #62872999) entrysi ile debe'ye giren.

güzel bir entry ona lafım yok da...

ablacım, adam senin mesajına cevap vermedi diye niye mal oluyor? belki senin mesajını gördü ve cevap vermeye değer bulmadı?
  • "evliyiz mutluyuz" lafina cunku istedigimi elde ederim cunku "cok" hirsliyim.

ote yandan evli degiliz mutsuzum cunku istedigimi elde edemedim kacti kacti bana bakmadı tuh tuh cunku "cok" hirsliyim diye beyan eden bayandir.
  • mal cunku cevap vermedi.
    verseydi "adam" olacakti "harika erkek" olacakti.
    cunku "cok" hirsli bayan beyani.
  • entry'lerinde, ekşi sözlük'te çok sık rastlanmayan bir sakinlik olan ekşi sözlük yazarı. bir çok konu hakkında yeni şeyler okuyan, öğrenen ve bunları paylaşma konusunda da epey başarılı olan biririsi. çok uzun zamandır kendisini severek takip ediyorum.
  • okuması keyifli bir yazar.

gündem başlıklarına göre yazanlar yerine, kendi gündemini sözlüğe yazanları takip etmeyi hep tercih etmişimdir. kendisi epey geç keşfettiklerim arasında. emek veriyor, kafa patlatıyor. sakin ve dengeli ruh hali buradan hissediliyor. aklına fikrine sağlık diyorum.
  • birebir ilgi alanımla alakalı yazdığı için takibimde olan yazar kişisi. sayesinde özellikle sosyoloji ve felsefe ile alakalı güzel şeyler öğreniyorum. insan ilişkileri ile alakalı yorumları da isabetli.

okuyoruz. hep yazsın.
  • ekşide sosyolog, sosyal medyada aşçı, memleketinde basbaya kanlı canlı hala oğlu, biz de bişi sandık * görsel
  • g*t olmuş bir yazarmış, kendisi diyor.. g*tüyle mutluluklar diliyoruz. (bkz: #62872999)
hesabın var mı? giriş yap