sağlık yönetimi
-
ingilizcesi health management olan, yurtdisinda cok saygin bir bolum iken ulkemizde sadece marmara universitesi ve ankara universitesi' nde bulunan bolum. hatta marmara universitesi saglik yonetimi bolumu son mezunlarini verip kapanacak.
-
(bkz: sağlık eğitimi)
-
2012-2013 öğretim yılında sakarya üniversitesi'nde tezli ve tezsiz yüksek lisans programına öğrenci kabul edecek bölümdür.
kaynak -
sağlık yönetimi bölümü şu an kendimin de okumakta olduğu bir bölümdür.başta büyük umutlarla başlayıp son sınıfa geldiğiniz de 'ben ne iş yapacağım?' sorusunu sorduğunuz bölümdür.süleyman demirel üniversitesi olarak konuşursak bölümün hocaları anca belli bir seviye de bilgi aktarımı yapmaktalar.lakin hocalar öğrencilere sıcak davrandığı için size gerekli yönlendirmeyi yapıyorlar.bölüm şu anda oldukça iyi ve her geçen gün öğrenci alımı artmaktadır.bunun yanı sıra bölümün önünün açılması içinde çabalar devam ediyor.özel de çalışma imkanınız devlete nazaran daha fazladır.son olarak da staj konusunda da yardımcı oluyorlar ve bu öğrenciler için mükemmel bir fırsat.
-
arkadaşlar bu bölüm hakkında güncel bir bilgiye sahip olan varsa paylaşabilir mi acaba?
malum tercih dönemi yaklaşıyor. -
(bkz: hastane müdürü)
-
bu sene anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesinde de acilmis olan lisans programidir.
-
2012'den bu yana puanları epey düşen bir bölüm.
-
tercih edilmemesini önerdiğim, mezun oldugum bölüm.
-
eşim bu bölümden mezun oldu 2004 yılında. yani 12 senedir bu mesleği icra ediyor türkiyenin en büyük özel hastane gruplarından birinde.
bu 12 senenin sonunda şunu söyleyebilirim; asgari ücretten hallice bir maaş, cumartesi mesaisi, yıllık iznini bile zor alma gibi bir durumda hala. bu arada iyi derece ingilizce biliyor eşim, açıköğretimde işletme yönetimi okudu ekstradan. buna rağmen durum budur.
yani demem o ki, okumayın abi bu bölümü. illa ki okuyacaksanız başka bir bölüm tercih edin.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap