• her bir kontrollü salım tabletinde 50 mg metoprolol tartarat a eşdeğer 47.5 mg metoprolol süksinat içeren kardiyoseleftif beta blokör ilaç.yani bildiğin tansiyon ilacı.uzun süredir piyasada bulunan beloc zoc un eşdeğeri. yalnız beloc un aksine 20 değil 30 tablet içerir.sandoz firması piyasaya sürmüştür.
  • 50'lik versiyonunun kutusunda 20 tablet var. fiyati 4,50 tl. gerginligi alir, biraz uyusukluk verir, pharmaton gibi bir vitaminle beraber kullanilirsa pamuk gibi insan olabilirsiniz.

bir yıllık kullanım sonrası gelen edit: arada bıraksam da sürkli kullandım. bu süreçte ciddi kilo aldım. çeşitli doktorlara bunu belirttim, lakin sanmıyorum dediler. bu ilaç sukroz, laktoz ve glükoz, ayrıca talk ve mısır nişastası içermektedir. doktorunuz yazarken bunları da bir sorun, o da sinir olsun internetten bir şeyler okuyup kendini doktor sanıyor diye.
  • çarpıntı için kullandığım ilaç.

edit: çarpıntımı daha da çoğalttığı için bıraktım. hatta bırakalı 2 sene olmuş.
    herkese geçmiş olsun.
  • saneloc; stres hormonlarını azaltan ve daha önce kalp krizi geçirmiş hastalara verilerek sonraları tekrar meydana gelebilecek olası kalp krizlerini önlemeye yarayan tablettir.
  • sabah bunu içip akşamına alkol alabiliyor muyuz? bunu deneyip hala yaşayan, aramızda olan arkadaşlar varsa bi deyiversin hele. ilacın salınımı kontrollü(değiştirilmiş) olduğundan anladığım kadarıyla 24 saat boyunca azar azar kana salıyor metoprolol mudur neyse işte etken maddesini. hani ilacı içtim üstünden 10saat geçti oh rahatım gibi bi durum yok gibi geldi. iki gram rakı keyfimiz var soluğu acilde almayalım a dostlar.
hesabın var mı? giriş yap