santral iptv
-
bugün deneme sürümünü aldım maçtan sonra şuan için yayınlar gayet iyi. bu entryi farklı maç yayınlarında kontrol ederek güncelleyeceğim.
-
normalde ekşide övülen iptv ler hep reklam amaçlı olur. bu da öyledir diye düşünüyordum test yayını istedim ama gerçekten çok başarılı... yani bu kadar net görüntü beklemiyordum.. hali hazırda zaten iptv üyeliğim vardı ama bunu da aldım. çünkü gerçekten yayın çok net.
kesinlikle tavsiye ediyorum.
edit: "iyi deyen" ne demek lan beyinsiz.
edit2: link sorup duruluyor google yapamayanlar için budur. https://iptvsantral1.com/ -
santral iptv mi ahahaha ulan kaliteli iptv dediğin reklam yapmayan iptv dir. ekşisözlüğe düştüyse o iptv den bir bok olmaz
-
katar merkezli yayıncı kuruluş tarafından an itibariyle ddos saldırısına uğrayan iptv servisi
-
üyelik ile ilgili bilgi almak, test yayını talep etmek için whatsapp'tan yazdığınızda anında cevap veren firma.
ama aynı zamanda üye olduktan sonra yayında sorun olduğunu yine whatsapp'tan yazdığınızda ölü taklidi yapan firma.
almayın, aldırmayın. ba?lıktaki paralı askerlerin övgülerine asla kanmayın. kurumsal firmaymı?... sikerler sizin kurumsallığınızı -
selçuksportshd varken neden para verelim ?
-
güzel iptv ama kanal sıralamaları çok yanlış kendilerine belirtim ama halen karışık kanallar ara sıra donuyor
-
genel olarak memnun olsam da eski performansında olmayan ıptv platformu. öncelikle yeni feed yayınları bir çalışıp bir çalışmıyor ve internet hızlı dahi olsa donmalar yaşanıyor. bundan ziyade irtibat kurmak da problem. maalesef irtibat kuramıyorum. tavsiye olduğum kişiler de irtibat kurmak da problem yaşıyor. umarım bununla alakalı kesin bir çözüm bulurlar.
-
6 aylık kullanimdan sonra yorum yapabileceğim ip tv sağlayıcı. 6 aylık süreçte çok kısa süreli problemler hariç yayınlarının kesinti, donma gibi problem yaşanmadı. yetkili şahıslar ilgili, problem çözmede yardımcı. 4k yayınlarının bulunması da çok güzel bir artısı. ikinci altı ay yenilemesini yaptim kendilerinin bozmadan devam etmesini umuyorum
-
internetimdeki kurumsal güvenlik duvarı sebebiyle açılır mı açılmaz mı diye test yayını istediğim. ardından uzun uzun her konuda bağlantıyı kurabilmem için çaba sarf etti teknik destekleri. özellikle teknik destek konusunda takdir ettim.
maç yayını izledim hiç donmadı. içerik olarak da gayet yeterli içeriğe sahipler.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap