466 entry daha
  • bence evlenememesinin sebebi gözü yüksekte olmaktan ziyade bu işler olabilir direkt.

kaldıraçlı işlemlerde çok yüksek meblaglar batırmış müzmin bekar bir erkek olarak o psikolojiyi iyi bilirim. insan intihar etmeyi bile düşünüyor o psikolojiyle. neyse ki ben böyle işlere bulaşmadım ama kadın çıkış olarak ponzi sistemi kurmakta bulmuş, ama her ponzide olduğu gibi eninde sonunda o da batmış.

yoksa gözü yüksekte diye dvkenmemiş deseniz, kadın menapoz çağına girdi-girecek, daha neyin beklemesi yahu. kadının çocuğu olamayacak bu yaştan sonra erkek beğenme lüksü mü var. yani elbette peşinde koşan cok adam vardır da, secil'in de yaş itibariyle hiçbirini beğenmeme lüksü kalmamış, iyi-kötü içlerinden birisini seçme noktasına gelmiş olmalıdır. gelmediyse, ya hetero bi kadın değildir, ya psikolojisi bozuktur ya da aile kurmak gibi bir niyeti yoktur. mevcut durum ve seçil'in hayatı düşünüldüğünde ben paramı ikinci olasılığa yatırırdım. yaşadığı hayattan dolayı kadının psikolojisi normal değil ve kimseyle evlilik kurabilecek bir noktaya gelemiyor, nokta net.
  • iddialar doğruysa, aşağıdaki girdimde fikrimi yazdığım gibi böyle büyük bir ponziyi kuracak kadar dolandırıcı ama kendine hiç para ayırmayacak kadar dürüst biri

(bkz: #159189164)
  • neymişsin be ablacım
  • sırma saçlıyla ne gibi bir ilişkisi var insan merak etmiyor değil.
  • işin bence komik tarafı fatih terim’le aramızda baba kız ilişkisi vardı demek. 35’inde gençliğinin, karizmasının ve kadınlığının doruğunda olan bir kadına herhangi bir erkeğin yan gözle bakmaması çok makul değil. hani 3 ay 5 ay bakmaz, kadın evlidir bakmaz ama kadın bekar, arkadaşlık 10 yıl, bozcaada’larda rakı balıklar yapılmış, eheheheh gün sonunda romantik bir şeyler de olmuştur diye düşünüyorum.

fatih terim de boş bir adam değil, uefa kupası var, italya görmüş, b1 seviyesinde ingilizce ve italyanca’sı var, kebap ustası. hangi kadın terim’e hayır diyebilir? yani belki sırf bu etkilenme yüzünden fatih terim’in adını dahi vermiyor olabilir. kız saf bir aşkla şey etmiş olabilir mi acaba?

avrupa yakasının 28. bölümünde ruh çağırma bölümünde fatoş korktuğunda sertaç fatoş’a şu soruyu sormuştu;

“korkmayın fatoş hanım, ben varım. kucağıma oturmak ister misiniz?”

demem o ki anladınız.
  • faizler düşük iken bankaya kimse para götürmedi. bu kadın parayı bankaya çekti. yasalda yok. yüzde 27 faizle para çekmiş. yüzde 200 faiz vermiş. birileri bu paraya ortak çıkmış. ya da kadın parayı kaldıraçlı piyasada yok etmiş. arda'nın kadına rolex hediye ettiği iddiası da var. kadın baya baya içiçe girmiş bu grupla. üstü kapatılır, yoksa iş çok sıkıntılı.
  • dolandırıcıdan ziyade beceriksiz olduğuna inandığım banka yöneticisi. bir dolandırıcı mutlaka kaçacağı zamanı ayarlar ve kaçardı. bu kadın basbayağı para batıran bir tip. nedense kötü niyetli olduğuna bir türlü inanamadım. tabii zaman gösterecek her şeyi. ben sadece şu anki izlenimimi aktarıyorum. eğer ki masum değilse bile en az onun kadar masum olmayan kişiler de var. üzüldüğüm bir olay olmadı benim için. icardisporluyum ama muslera'ma bile üzülemedim. ulan para sizin elinizde ya ben böyle hayatın...
  • o kadar parayla kendisine üç fedai tutsaydı semih’ten dayak yemezdi, semih’ten dayak yemese semih’e sistemin 5 milyonunu kaptırmazdı. 5 milyon kaptırılmasaydı sistem bir miktar daha sürerdi, belki kaldıraç maldıraç yaparak parayı en azından ana parayı kurtarırdı. işte semih’ten dayağı yemeyecekti. o kürdü vermeyecektiniz seçil hanım.
  • paraları batırdığı borsa sisteminde erittiğini düşünüyorum ama, eğer gerçekten akıllı ise borsa oynamamış, o paraları bir yere istiflemiş, borsa oynadım batırdım havası verip,
    kanunun vs, yatarını hesaplamış ve kaçmamıştır.

ben gerçekten paraları istiflediğini, batırmadığını düşünmüyorum ama hayat herkesi şaşırtabilir.
    belki bildiğimizden daha uyanık.
    kendini saf gösteriyor, bilemeyiz.

bir banka müdürü, borsadaki riskleri bilmiyorsa, boa, deutsche gibi devlerle kapışabileceğini sanıyorsa evini de alırlar, hayatını da alırlar. devler milyar dolarla oynuyor senin milyon doların malı kaldırmaya yetmez, eline verirler malı.

benim merak ettiğim bu kişinin eğitimini çok merak ediyorum mesela. nasıl banka müdürü olmuş, finansal piyasalardaki riskleri nasıl bilmez? nasıl borsa da para kazanacağını zanneder?
  • butun tezgahin altindan buyuk bir bomba patlayacak gibi. selcuk inan'in suc duyurusu biraz o noktaya isaret ediyor.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap