silverstein
-
harika bir victory grubu.ilk 2 eplerini çıkardıklarında olay yaratacak emo/post-hardcore olarak lanse edilmişlerdi,ancak daha sonra çıkardıkları''when broken is easily fixed'' adlı albümleri ile hakettikleri ilgiyi göremediler.
-
emokid'lerin favori gruplarindan biridir bu grup. yalniz; kanadanin, ontarionun en cici, en duzgun kasabalarindan birinden olan burlington'dan bu tarz insanlar nasil cikar, nasil yetisir, nasil zirlayarak muzik yapma duygusu cikar anlayabilmis degilim. abileri hawthorne heights kadar unlu olurlar bir gun insallah.
-
http://www.peta2.com/outthere/o-silverstein.asp adresinde maymun olmuş petacılar. emokidlik müessesesine vejeteryanlığı da eklemişler.
-
2005 çıkışlı discovering the waterfront albumleri baştan sona 10 numara bir çalışma olup, emo/screamo/post-hardcore gibi türlere gönül vermiş gençlerin evlerinde belkide bundan yirmi sene sonra çıkartıp ''keh keh keh ne güzel günlerdi'' diyebilecekleri bir yerde duracak.
-
2000'de kurulmuş kanadalı post-hardcore/emocore grubu.
grup üyeleri:
paul koehler(davul)
josh bradford(gitar)
billy hamilton(bas)
shane told(vokal)
paul marc rousseau(ritim gitar-vokal)
stüdyo albümleri:
when broken ıs easily fixed (2003)
discovering the waterfront (2005)
arrivals & departures (2007)
a shipwreck in the sand (2009)
rescue (2011)
short songs (2012)
this ıs how the wind shifts (2013)
ı am alive in everything ı touch (2015)
dead reflection (2017)
grubu tanımak isteyenler 'smile in your sleep' parçasıyla tanıyabilirler. -
severim ben bu grubu hatta en sevdiğim 10 gruptan biridir hatta tek sevdiğim emo grubudur.
-
yakın tarihte en çok sevilen parçalarının remastered albümlerini çıkarmışlardır.
eski halleri hala daha güzel. -
giving up diyorum ve susuyorum. her zaman benim için çok önemli olacak when broken is easily fixed albumu !
-
"discovering the waterfront" adlı albümlerindeki "ides of march" adlı şarkılarıyla dinlemeye başladığım grup. evet, şarkıyı da sahiden ilk kez 15 mart günü dinledim !
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap