sinan oğan
-
700 sayfa önce iyi parti karşısına getirilmiş ve onun oylarını bölmek için çıkartılmış akp'nin adamı diye yazmıştım zaten.
hâlâ zafer partisi ve ümit özdağ diyen insanlar var. olum hiç mi kafanız çalışmıyor? -
sen varya sen, sen ortaya türk milliyetçilerine bir seçenek olmaya geldim diyip öyle kafana göre taraf seçtin ya. demokratik bir seçim olsun diye sana imza verdik ya. bize yazıklar olsun sana değil. 2 günde milliyetçileri arkasına alıp 2 gün sonra satan adam yarın tekrar benim karşıma çıkacak ama, o zaman görüşeceğiz sinan efendi.
plan falan da yok ha. bir planı olan adam kendinden emin bi şekilde uygulamaya devam eder, elini belli etmez. iki günde bir 'plana sadık kal' diye zırvalayan adam aslında 'ya benim seçmenim yok, kozum yok, anlaşmam yok, kısacası elimde bir bok yok. bir şeyler zırvalayayım da elim dolu sansınlar' diye boş atıp dolu çekmeye çalışıyor. biz de yedik sinan efendi. -
başlıkta pişmanlıktan ağlayanlar gözlerini kurutmasın. 2028de başka zoka bulurlar. zaten o kafa 5 seneye sıfırlanır, mis gibi olur.
milliyetçi deyince akıllara gelen için,
(bkz: kayıp balık memo) -
hala kendisinin bu ülkede temsil edilebileceğine inancı olan kaldı mı? inancı kalanlara bol şans sizi daha çok severler.
29 mayıs'tan itibaren herhangi bir siyasetçinin ölümüne, doğumuna, sevincine, üzüntüsüne, gafına, şakasına, kazanmasına, kaybetmesine tepki vermeyeceğime söz verdim adım adım uzaklaşıyorum siyasetten.
plana sadık kal diyen bu arkadaş için oy toplamak, peşinden gitmek, imza toplamak boşunaymış demek ki.
ben yıllardır temsil edilmediğimin, edilemediğimin farkına son derece vardım artık. birkaç seçimdir çevreme oy vermeye gitmeyeceğim temsil edilmiyorum dediğimde salak mısın git oyunu ver diye diye istemeye istemeye kötünün iyisini seçtim.
bundan sonra oy vermeye de gitmeyeceğim. bunun baş müsebbibi pirlo dayı diğeri ise sinan oğan. -
sol gösterip sağ vuran şahıstır.
-
(bkz: kontrollü muhalefet)
-
akp element.
-
mutlu elemandır. bugün erdoğan kendisine teşekkür edince pek bir hoşuna gitti, 32 dişini gördük.
-
müstakbel bakanlardan.
-
https://t.me/gundemedairhs/83858
''sinan oğan, azerbaycan cumhurbaşkanı ilham aliyev, nato genel sekreteri stoltenberg ve ırak kürt bölgesel yönetimi başkanı neçirvan barzani, cumhurbaşkanlığı külliyesi'nde bir araya geldi.''
hani lan bu adamı rusçu diye suçluyordunuz. ne işi var nato genel sekreteri ile.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap