teknotakip
-
hırsızlıklara karşı motosikletinizi takip edebileceğiniz takip sistemi.
ayrıntılı bilgi şurada: teknotakip ile gözünüz motorunuzun üstünde olsun! -
takip sistemi, fakat enteresan bir organizasyonu var bunların. malı koyarken sen bile nereye takıldığını bilmiyormuşsun ki sonradan bırkalama yada bir arkadaşına söyleme. bu kadar motor hırsızlığı varken ve sevgili polisimiz motosiklet hırsızlığına karşı bu kadar alakalıyken kesinlikle kullanılması gereken cihazdır.
-
bir süredir kullandığım ve çok ama çok başarılı bulduğum motosiklet takip sistemi. daha önce malum operatörün çözümünü kullanmış ve memnun kalmamış biri olarak gözüm kapalı önerebilirim.
-
başarısız bir ekip tarafından işletilen başarılı bir sistem. hiç bir soruya ve soruna cevap veremeyen kuru nezaket. sürekli ‘mail atın’, yüz saat sonra gelen cevap mailinde ‘talebiniz neydi?’.
temel iletişim becerilerinden yoksun bir sürü insan.
sistemi kendiniz kurcalayıp öğrenmeniz gerekecek.
detaylı hikayeyi yazacağım zamana kadar kısa bir ek not: ilki 'yanlış monte edilmiş' diye taktıkları ikinci cihaz da akü emici çıkınca (3 saate kadar düşen akü ömrü ile sanırım eşsiz bir deneyim) iade ettim. aylar süren saçmalık böylece son buldu. -
sistemi istanbul dışında* alırsanız sizi sizin istediğiniz bir elektrik ustasına yönlendiren (hani cihaz takılırken sen dahi nereye nasıl montajı yapılıyor görmeyecektin) ve gönderdikleri servis kuponu da sadece kendi yetkili servislerinde kabul gören ama bu olumsuzları hiçbir yerde belirtmeyen, herkesin de dediği gibi başarısız ve ukala ekip başarılı ve her motosiklette olması gereken sistem.
-
saçma sapan bir çağrı merkezine sahip firma. çağrı merkezleri var mı onu da bilmiyorum, telefonu bir kadın açıyor, sorumu soruyorum başka bir kadına bağlıyor, yine sorumu soruyorum bu defa onunla alakalı mail atmanız lazım diyor. arkadaş, algılayamıyor musun da yazılı istiyorsun soruyu?
bakın motosiklet kullanan insanlar götlerinin donmasından hoşlanmıyorlar emin olun. ya rüzgarı hissetmeyi seviyorlar, ya ekonomik seyahat etmek cazip geliyor yada bu taşıtın pratikliği hoşlarına gidiyor. ben mesela istanbul'un kaotik trafiğinden sıyrılmak için aldım bu mereti. neymiş kelimemiz efendim: "pratik"miş. demek ki sen bu camiaya hizmet ediyorsan çözüm odaklı ve pratik olacaksın. o telefonu açıyorsan ya sorunun cevabını bildiğin için açacaksın telefonu yada yönlendirdiğin mesai arkadaşının bildiğini bileceksin. yok mail at, yok güvercin yolla, yok ateş yak dumanla haberleşelim. sonra vay babam müşteri kaybettik. kaybedersin tabi.
bu kadar entry gireceğine atsaydın ya maili diyecekler için peşinen söyliyeyim bu entryi hem olur da firma yetkilileri burayı okurlar diye, hem de bu sistemi alacaklara bilgi olsun diye giriyorum. eyyorlamam bu kadar, dağılabilirsiniz. -
bildirim konusunda oldukça eksikleri var. sponsorluğunu yapan motovlog güruhu sanki sistem dört dörtlük çalışıyormuş gibi gösteriyor. gösterildiği kadar takip sistemi sarsıntılara ve çarpmalara karşı çok hassas değil ve bazen bildirimler telefon çok iyi çekse dahi geç düşüyor. bunlar çalınması ve zarar görmesi çok kolay olan motorda zaman kazanmak için kayıp. (bunu telafi edebilmek için alarmli disk kilidini öneririm.)bunların dışında e posta ile hizmet veren servis oldukça hızlı olsa da sosyal medya ekibi tam bir faciadır. mesajlarınıza görüldü yapar, yanıt verirken soru sorar, bazen de bot gibi cevaplar.
tabii güzel tarafları da var. kontağa gönderilen mesajla motorun stop etmesi, motorun nerelere gittiğinin haritası, hız göstergesi, park ettiği yerlerin gösterilmesi gibi. bunlar aylar sonra bile bazı durumlarda açıp bakmanız için önemli.
avantajıyla, eksiğiyle motosiklet için böyle bir sistemin gerekli olduğunu düşünüyor ve aksaklıklar düzeltildigi taktirde herkese öneriyorum.
2 ay sonra düzenleme
takip sistemi sinyal almayı bıraktı. servisle iletişime geçip talimatları yerine getirerek düzeltmeye çalıştım fakat olmayınca kargoladım. sağ olsunlar garanti işleminde ürünün sim kartı yuvasında olan sorunu halledip ücretsiz bir şekilde geri yolladılar. bu şekilde gönlümü kazandılar, yani sorun olursa karşınızda muhatap var. bir de tecrübe kısmına bir konuyu daha ekleyeyim. eğer motosikletiniz kapalı garaj gibi yerdeyse cihaz sürekli sinyal arıyor ve kendi bataryasını tüketiyor. kendi bataryasının yetersiz kaldığı durumda ise aküden çekmeye başlıyor. bazen de sinyal kesintilerini jammer olarak algılayıp telefona ara ara bildirim gönderiyor. haliyle cihazı alacaksınız sinyal kalitesine güvendiğiniz bir yere motorunuzu bırakmaya çalışın.
yeni düzenleme
motoru sattım. artılarıyla eksileriyle kullandım. en büyük avantajı gece başımı yastığa koyduğumda aklımın motorda kalmamasıydı. uzun bir süre motor almayı düşünmüyorum fakat yeni bir motor aldığımda tercihen turkcell hattını kullanan bir cihazla devam ederim. her ne kadar dolar karşısında ne kadar duyarlı olduğumuz ortada olsa da teknotakip bu konuda kendini aşmakta. gittikçe zamlanan takip cihazı ve üyelik paketiyle artık yanına yaklaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. -
sistemleri tam bir felaket. hele servis hizmeti facia.adamlara huawei p 40 lite telefonlarda sorun var diyorum. huawei app galery için uygulamayı google servisleri yerine yandexe geçmeniz gerek diyorum.sorun yok efendim diye mesaj atıyorlar her defasında. sanırım teknik serviste berber oturuyor. cevaplar evlere şenlik.şu olabilir bu olabilir şeklinde cevaplar.ee o ihtimalleri bende biliyorum size gerek yok o zaman.
yukarıdaki arkadaşın bildirdiği tüm sorunlar hala devam ediyor ayrıca.
2 yıl olmuş hiçbir ilerleme yok.
arıyorsun sekreter koymuşlar hiçbirşey bilmeyen.tek yapabildiği [email protected] adresine mail atın.
ee onu biliyorum ordakiler bişeyden anlamadıkları için meramımı telefonda anlatmak istiyor olamaz mıyım. -
rus yazılımı kullanıyorlarmış. mobil uygulama çok kötü. takip sistemi iyi de uygulamadaki uyarılar whatsapp bildirimi tadında. sen uyurken motorunu götürürler. cihaz + 1 senelik abonelik 1500 tl. piyasada bu işin kocaman firmaları 1200 tlye 2 senelik abonelik hizmeti sunuyorlar. bir de siz gelmeden söylemedikleri 150 tl montaj bedeli var. hem daha kalitesiz hem daha pahalı. kazıklanmaya gerek yok.
-
uygulama başarılı çağrı merkezi felaket bir uygulama. bir kadın açıyor sonra servise yönlendiriyorum diyor sonra servisteki eleman “canım benim” diye konuşuyor benimle.
burayı okuyorsanız sevgili teknotakip ekibi. bir daha öyle lakayıt konuşursanız ana avrat söver, parasını da siker atarım cihazı sokağa.
sonra da youtube’a video çeker koyarım.
adam gibi konuşun insanlarla. deli etmeyin milleti. babanın oğlu yok karşında.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap