tiktok'ta kızını pazarlayan baba
-
tam bir camış.
dün bir haber paylaştım, kızlarına ailecek tecavüz eden aileyi.
(bkz: sakarya'da kızlarına ailecek tecavüz eden aile)
bu ailelerin çivisi çıktı. -
sapık orospu çocuğu.
ayrıca videoda 15 yaşında olduğunu söylediği kızın bir göğsünü elleyerek tacizde bulunuyor.
ülkenin özeti oldu tiktok. memleketin nasıl leş gibi bir yere evrildiğini görebiliyorsunuz. -
videoda yer alan insan irisi, potansiyel bir ensest ve pedofili suçlusudur. hakkında derhal işlem başlatılmalıdır.
-
video içerisinde evrim geçirmiş bir ala gavat bulunmaktadır. kızın bir an evvel bu şahsın yakınından uzaklaştırılması lazım gelir.
kıyametin kopması için tüm şartlar tesis edilmiştir. -
abi videoyu izleyince sinirden midem şişti lan. nasıl insanlar var.
bunu hangi kafayla videoya çekerler, videoya çekmeyi geçtim nasıl böyle şeyler olabiliyor. akıl tutulması yaşıyorum.
edit: sinirden eksik yazmışım. -
ortaçağ'da köle tanıtımı yapıyor sanki davar oğlu davar.
-
ruh hastası bir baba’ya sahip olduğunu fark edemeyecek yaşta bir kız çocuğunun, hasta baba tarafından eşya gibi birilerine tanıtılması.
-
videoyu izlemedim.
şimdi şaşırılan, gelecekte normal kabul edilecek olan babadır.
yapabileceğimiz bir şey yok. belki bir gün ölümcül bir virüs çıkar insanlığı temizler, tek kurtuluş yolu o. -
suçu her ne olursa olsun, en ağır ceza yasal merciler tarafından verilmeli, adı ve soyadı paylaşılmamalıydı.
ayrıca al sana aile. -
çingeneler için oldukça sıradan bir olay.
kasımpaşa mıydı tam hatırlamıyorum bir gün çingene mahallesine yolum iş sebebiyle düşmüştü, sokağa araçla bir girdik ne görelim; küçük kız çocuğu sokağın ortasında çırılçıplak duruyordu. babası olduğunu düşündüğüm adam için ise oldukça sıradan bir gündü.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap