• tam bir camış.

dün bir haber paylaştım, kızlarına ailecek tecavüz eden aileyi.
    (bkz: sakarya'da kızlarına ailecek tecavüz eden aile)

bu ailelerin çivisi çıktı.
  • sapık orospu çocuğu.

ayrıca videoda 15 yaşında olduğunu söylediği kızın bir göğsünü elleyerek tacizde bulunuyor.

ülkenin özeti oldu tiktok. memleketin nasıl leş gibi bir yere evrildiğini görebiliyorsunuz.
  • videoda yer alan insan irisi, potansiyel bir ensest ve pedofili suçlusudur. hakkında derhal işlem başlatılmalıdır.
  • video içerisinde evrim geçirmiş bir ala gavat bulunmaktadır. kızın bir an evvel bu şahsın yakınından uzaklaştırılması lazım gelir.

kıyametin kopması için tüm şartlar tesis edilmiştir.
  • abi videoyu izleyince sinirden midem şişti lan. nasıl insanlar var.
    bunu hangi kafayla videoya çekerler, videoya çekmeyi geçtim nasıl böyle şeyler olabiliyor. akıl tutulması yaşıyorum.
    edit: sinirden eksik yazmışım.
  • ortaçağ'da köle tanıtımı yapıyor sanki davar oğlu davar.
  • ruh hastası bir baba’ya sahip olduğunu fark edemeyecek yaşta bir kız çocuğunun, hasta baba tarafından eşya gibi birilerine tanıtılması.
  • videoyu izlemedim.

şimdi şaşırılan, gelecekte normal kabul edilecek olan babadır.

yapabileceğimiz bir şey yok. belki bir gün ölümcül bir virüs çıkar insanlığı temizler, tek kurtuluş yolu o.
  • suçu her ne olursa olsun, en ağır ceza yasal merciler tarafından verilmeli, adı ve soyadı paylaşılmamalıydı.

ayrıca al sana aile.
  • çingeneler için oldukça sıradan bir olay.

kasımpaşa mıydı tam hatırlamıyorum bir gün çingene mahallesine yolum iş sebebiyle düşmüştü, sokağa araçla bir girdik ne görelim; küçük kız çocuğu sokağın ortasında çırılçıplak duruyordu. babası olduğunu düşündüğüm adam için ise oldukça sıradan bir gündü.
hesabın var mı? giriş yap