• almayın.

2 günlük sakalı bile üzerinden 10 defa geçip de sinekkaydı yapamıyor.
  • sinekkaydı istiyorsanız epilasyon makinesi alın.
  • yıllarca almak için bu başlığı bekledim..
  • moser al kırk çeşit makinası vardır isteğine göre bakabilirsin.
  • islak veya kendi kremiyle tras yapabilen, sarjli, bicaklari paslanmayacak, kesilen killari icinde tutacak haznesi olan, kolay temizlenebilir, mumkunse philips'in iyi bir modeli alinabilir diyecegim oneri arayisi. ben oyle yaptim, saglam para verdim ama en az 15 yildir kullaniyorum.
  • almaktan vazgeçip kendine bir traş bıçağı edinmelidir. traş makinesi uzun vadede yuzu kırıştirip cilt problemlerine neden olacaktir. metal alerjisi olanlar zaten her ikisiylede problem yaşayacaklari için jiletin doguracagi cilt problemleri makine içinde geçerli olacaktir.
  • fazla traş cildi bozar.
  • eğer ben gibi jilete alerjisi olanlardansanız, şimdi almasanız da mutlaka almak zorunda kalacaksınız. philips modellerini tavsiye ederim. öte yandan da evet yani ne yaparsan yap tam sinek kaydı olmuyor.
  • daha 1 hafta önce yaptığım araştırmadır. yakın geçmişli bir araştırma olduğu için anlatayım efendim;

öncelikle traş makınası ile saç kesme makınası aynı değildir. ikisi de aynı tiptir ama bir takım farkları vardır. mesela; saç kesme makınasının kalın uçları olur. numarası daha yüksek tarakları vardır. daha avuca sığacak şekilde kalın ve geniştir.

traş makinasının inceliklerine gelecek olursak: her gün sinek kaydı denilen 3 bıçaklı jiletlerle traş oluyorsanız üzgünüm, size uygun bir makına pratikte yok. teoride var tabi ki. günümüzde bir çok makina 1mm den uzun istiyorsan gel der. o yüzden 1mm den sonrası epilasyon cihazı olarak geçer.

kablosuz traş imkanı verenleri tercih etmenizi tavsiye ederim. şarjıda ortalama 30dk üzeri iyidir. bir traş yaklaşık 10 dk sürmektedir. isteyen dakika tutsun.

favorilere şekil vermek veya badem bıyığınızı güçlendirmek isterseniz bir kaç tane ek aperitif ihtiyacınız vardır. başlıksız olmaz o iş.
    şimdiden herkese hayırlı traşlar
  • almayın
hesabın var mı? giriş yap