toprak koç
-
günümüz çocuklarının paralı oyunları ücretsiz, ücretsiz oyunlarda para hilesi yapan, site kullanıcılarıyla aralarında sürekli hocam hocam diye konuşan, oyun kıran abimiz. ayrıca türk oyunlarını asla kırmıyor, "oyun türk yapımı üzgünüm hocam" der. (bkz: androidoyun.club) sitesinin sahibir.
edit:imla -
şimdiye kadar hakkında neden entry girilmediğini merak ettiğim, aslında girildiğinden emin olduğum fakat nereye kaybolduklarını bilmediğim mükemmel insan.
buraları okuyorsa selam olsun.
(bkz: androidoyun.club) -
apk falan kullanmıyorum ama adama sempati duyuyorum. hatta bizim üst kattaki komşu yeni bir şeyler çıkarmış mı diye bana yazıp duruyor o derece seviliyor
-
türkiye’nin internet ortamındaki en esrarengiz insanı. 2-3 tane fotoğrafı anca vardır. oyun çıktıktan 10 dakika sonra apksını getiriyormuş. ve en önemlisi, çoğu şirkete binlerce, belki milyonlarca dolar zarar vermiş olması. bunu tanıyan bilende yok.
-
adını görünce gözümde "hocam" canlanan zat-ı muhterem.
-
dünya üzerindeki en esrarengiz insanlardan biri. gerçekte kim olduğunu da muhtemelen hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
-
aslen adı tophraq george'tur. teorilere göre kendisi pentagon bünyesinde çalışan eski bir astsubaydır. çekilmiş son fotoğrafını internette kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz. android apk'sını bulan kişi/kişilerle arasında olan tartışmalardan dolayı bütün apkları modlamaya ant içmiştir. yalnız milliyetçi biri olduğundan türk uygulamalarını modlamaz.
-
sadece 2 fotoğrafı olan bir isim. kimdir nedir bilinmiyor.
-
adam gibi adam
milliyetçi mütevazi ve hakkında neden bu kadar az entry girildiğine şaşırdığım adam -
platinmods'dan apk çeken arkadaş.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap