• trendyol’un kargo sirketi.
    gonderileri artik kendileri yapiyor yani.
  • trendyol müşteriler tarafından alınan onca şikayeti dikkate alıp kendi ürünlerini, kendi kargo firması ile göndermeye başlamış. ben öyle tahmin ediyorum. bundan evvel birçok kez diğer kargo şirketlerinden şikayetçi olmuştuk. o yüzden evde en az iki kişi bekliyorduk ürünleri almak için ama yine de zile basmadan gidiyorlardı. :/ bugün ise kendi kargo firması sorunsuz getirdi ürünü üstelik sadece bir günde. ben memnun kaldım. çabuk ve güvenilir oldu. umarım böyle devam eder.
  • şube açmadan gönderi ağı kurmayı hangi gerizekalı akıl etti acaba. düşünün kargoyu getiriyolar evde yoksanız kargo geri iade oluyor. gerçekten muhteşem bir sistem.
  • trendyol'un kendi kargo şirketi. sistem gayette güzel işliyor. belirtilen adrese geliyorlar bulamazlarsa arıyorlar ne yapalım diye bakkala şuraya buraya bırakın veya şu adresteyim gelin burdan alayım diyorsunuz getiriyorlar.
    umarım tüm türkiye'yi sarar bu sistem.
  • koskoca fabrikaya verdiğim siparişi "adresinizde bulamadık (!)" diyerek teslim etmeyen şirket.

gönderici bunlar ise sipariş verirken 2 kere düşünün.
  • hastane gibi 7/24 açık işyerime bile teslimat yapmayıp, bana arayıp vb. bilgi vermeyip utanmadan iade süreci başlatan taşımacılık fasilitesi.
  • trendyol büyük indirimlerden sonra ürün dağıtımı ve kargo konusunda baya sınıfta kaldı çünkü 3 haftadır gitmeyen ürün kargo var! satarken iyi kargoya verme ve kargo konusunda çok kötü firma.
  • getiresi yok galiba ya. rezil bir firma rezil. bilsen trendyol express ile geleceğini siparişi vermezsin o derece rezil. bence trendyol elini ayağını çek kargo işinden zaten yeterince yetersiz firma var. tekrar söylüyorum rezil bir şirket reziiiiiiiiil. legal dolandırıcılar.
  • siparişim bugün sabah dokuz buçuktan beri kurye üzerinde (dağıtımda) gözüküyor. saat iki oldu hâlâ gelen giden yok, işlerim var dışarı çıkamıyorum camın başında çaresiz bekliyorum. yeri yurdu belli değil, arayamıyorum soramıyorum, bari dağıtıma çıkarmasalardı şubeye gider alırdım bütün günüm çöp oldu resmen. telefonunu şubesini falan bilen varsa söylesin lütfen.

edit: internetten telefon numaralarını buldum. arıyorum on kere çaldıktan sonra açıyorlar ama asla ses yok. kapatıyorum arıyorum yine aynı şey. herhalde sesten rahatsız olup açıp telefonu bir kenara koyuyorlar. bundan sonra çıplak da kalsam trendyoldan bir şey almam. akıl sağlığınızı korumak için siz de almayın.
  • kargo sabah 8'de dağıtıma çıkmış hala bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap