• pfizer'in başlangıç aşamasındaki mantara karşı ürettiği çözüm.
  • kaşıntıdan tahriş olmuş yerlere ve pişiklere karşı çok işe yarayan, derde derman olan ilaç. fiyatı da çok uygun. kısa yoldan çözüm olur. her eve lazım.
  • doktorlar reçeteye genelde dermo-trosyd'i kastederek bunu yazar.
  • isilik için de kullanılan krem.
  • pişiğe karşı en etkili çözüm yolu.
  • pişiğe karşı olan etkisini örneklemek gerekirse, salyangoza tuz dökmek gibi düşünebiliriz. pişiği anında yok eden, can dostu güzel ilaçtır.
  • onikomikoz denilen tırnak mantarlarına karşı kullanılabilen, tırnak cilası şeklinde sunulan etkili ve güçlü mantar solüsyonu olan ilaç
  • 1/3 bepanthene merhem 2/3 trosyd formülü ile hayat kurtaran krem. bu oranlarda avuçta karıştırıp sürerseniz göreceksiniz ki hem pişiğiniz daha kolay yumuşuyor, hem de günde çok yoğun gezmeli bir günde 3 kere trosyd süreceğinize 1 kere bu karışım idare edip derisi yeterince nemli tutuyor. bacaklarınız kalın olduğu için yürürken birbirine ve/veya toşbillere sürttüğü için pişik oluyorsanız, can dostunuzdur. "kızgın kumlardan serin sulara" tasvirine bu kremden daha fazla yakışan bişey görmedim hayatımda.
  • deri enfeksiyonları ve çocuk bezi pişikleri için kullanılan pfizer ilacı.
  • aile hekimimin nasır için verdiği ilaçtır,işe yarayıp yaramadığını yazabilecek durumda henüz değilim fakat kısa sürede ufak da olsa bir gelişme kaydettim gibi de gelmedi değil,yalnız yukarıda pişik ve mantar için verildiğini okuyunca ümitlerim de azalmadı değil bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.umarım aile hekimim beni kandırmamıştır.
hesabın var mı? giriş yap