true west
-
sam shepard oyunu. türkçeye vahşi batı adıyla çevrilmiştir. yazarın en iyi oyunu olarak tanınır, bilinir.
-
(bkz: tiyatro 0.2)
-
şu sıralar tiyatro baykuş yorumu burak sergen ve kerem atabeyoğlu tarafından sahnelenmekte. burak sergen'in lee'sinin bruce willis'in lee'siyle gayet paralel olduğunu söylemek mümkün. bunun dışında kendisinin irice bir insan olduğunu biliyoruz, fakat yine de ondan iki kat cüsseli atabeyoğlu'nu tartaklaması zaman zaman garip kaçabiliyor. ama karakterler o kadar iyi yakışıyor ki üstlerine buna pek de takılma fırsatı bulamıyor insan.
merak edenler için bir de willis yorumu geliyor:
https://vimeo.com/7034578
edit: link
edit2: yine link, youtube tan kaldırılmış, tamamını da bulamadım maalesef, trailer'ıyla idare edeceğiz artık.. yosunlu iskele'ye teşekkürler. -
all the best cowboys have daddy issues temalı bir sam shepard oyunudur.
-
sam shepard 'ın son derece gerçekçi bir ivme ile yazdığı ve sahnede tost makinelerinin, enginarların, çöplerin, bira şişelerinin uçuştuğu bir final ile kapanan oyundur aynı zamanda, bu yüzden ilk üç sıranın biletleri satılmazmış genelde temsillerde..
-
sonlara doğru gelen annenin arkaplanını merak ettiren oyun. kadının oğlunu diğer oğlu boğuyor ve sakin sakin kenardan konuşuyor, sinir bozucu. austin adlı sikiğe de ayrı ayar oldum.
not: sadece metni okudum oyunu izlemedim
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap