turkcealtyazi.org
-
(bkz: türkçe altyazı)
-
izlediğiniz filmleri, izleyeceklerinizi kayıt edebileceğiniz bir site . izlediğiniz bir film aklınıza gelmiyorsa buradan kolayca ulaşabilirsiniz. film aramak ve yorumları okumakda gayet basit .
türkçe altyazı -
open subtitles ve subscene gibi google aramalarında ilk çıkan altyazı sitelerinde bulamadığım ingilizce altyazıları bana 2 ayrı film için buldurmuş site. bunun yanında diğer iki sayfadaki altyazı kirliliği (aynı altyazının birebir kopyasının birkaç farklı link olarak bulunması) bu sayfada yok gibi gözüküyor.
bir diğer güzelliği ise, indireceğiniz altyazı içeriğini indirmeden görmenizi sağlayan şahane "altyazı içeriğini göster" özelliği. 5 farklı altyazı indir, hepsini unzip'le, text dosyasını aç, yan yana diz, kıyasla vs'den kurtarmış çok pratik bir özellik.
dolayısıyla türkçe altyazı kullanmayan benim için bile bir numaralı kaynak oldu kendisi. 2018 yılında winamp kullanan arşivci bunu beğendi. -
alanında gayet başarılı bir site. burda bulamadığım nadir altyazıları planetdp.org'da buluyorum. hala türkçeye çevrilmemiş yüzlerce dizi ve film var. keşke daha çok çevirmenimiz bu sitede olsaydı.
-
uzun yıllardır takip ettiğim kullanıcısı bulunduğum ve bana göre alanının bir numarası olan harika site. televizyon ve sinema sektörü için türkçe olarak bulunabilecek en büyük kaynak ve veri tabanına sahiptir kendileri. dizi ve film alt yazıları, gelişmiş film ve dizi arama özelliklerine ek olarak sanatçı, film ve diziler hakkında açıklamaların, görsellerin, puanlamaların ve yorumların bulunduğu efsane bir forum sitesidir. arayüzlerini uzun yıllardır korumaları, ek özellikleri göze batmayacak şekilde dizayn edebilmeleri ve kullanıcın da foruma katkı sağlaması nedeniyle her türlü övgüyü hak eden sitedir. upuzun ve başarılı yayın hayatları diliyorum. tık
-
çok güzel bir site bence ama üstüne gidiliyor olabilir.
-
(bkz: error 1005 access denied)
ekleme: @zwiegesprach açıldığına dair mesaj iletti ve hemen vpn'nin kapatılması sonrasında denedim açılıyormuş.
altyazı çevirileri -gönüllü bir platform olmasına rağmen- dünya devi netflix'e kıyasla oldukça kalitelidir. -
filmler hakkında yazılan yorumları keyiflerine göre silen yöneticileri olan site.
-
girişinde robot olmadığınızı doğruladıktan sonra açılan site. ödüm bokuma karıştı amk kapandı sandım.
-
ks. ta
anladığım kadarıyla emektarlarını yitirmiş olan site. yahu çeviri onayı günlerce bekletilir mi? eğer ki altyazi.org'un akıbetine uğrarsa belini doğrultamaz. altyazi.org zamanında bu işi ciddiye alırlardı. planetdp.org eski ekolü sürdürmeye çalışan tek altyazı sitesi şu an.
popülarite peşindeki bazı çevirmenler film parselliyor. aynı anda birden fazla filme duyuru açabiliyorlar. kimse de karışmıyor. açıkçası netrip olayıyla bu işlerin tadı kaçtı. altyazıyı çek yükle, güzel iş.
ta ve planetdp başat siteler. birine yüklenen altyazıyı diğer sitenin yükleyicileri alıp yükleyebiliyor. internete koydun arkadaşım napalım yani modundalar. bundan kötü etkilenen haliyle planetdp oluyor çünkü hit'leri nazaran daha düşük. bu iki site sayesinde en kazançlı çıkanlar kim? tabii ki online dizi/film siteleri. bazıları insaflı ve çevirmen adını silmiyorlar. bazıları da google translate çevirileriyle izlenme peşinde koşuyor.
demem o ki, şu siteye güzel bir kadro kurun. gidişat iyi değil. altyazı alemini bilmeyenler için manasız gelecektir bu lakırdılar ama kalite önemli. işinizi ciddiye alın.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap