şükela:  tümü | son 24 saat
  • an itibariyle iletişime geçtiler. kendi ilçemdeki bir okulda görev yapmak için uygun olup olmadığımı sordular. bunun dışında telefon modeli, araç, operatör vb. bilgileri aldılar. sabah 07.00'de okulda bulunmam ve bir program üzerinden sandık ile ilgili bazı bilgileri kendileriyle paylaşmam gerekiyormuş. hepsini kabul ettim. sandık başında kaç kişi olacağımızı sordum. 60.000 sandık olduğu için her sandık başında en az 1 kişi olmasını hedefliyorlarmış fakat daha fazla gönüllü olması durumunda büyük şehirlerde bu sayının 2'ye çıkabileceğini ilettiler. bunun detayları üzerine sanırım bir eğitim toplantısı da olacakmış. tekrar benimle iletişime geçeceklermiş.
  • dün itibariyle benimle de iletişime geçtiler.
    çoğu bilgi üst entrylerde yazılmış ancak eğitime her birey katılabilsin diye online olarak gerçekleştireceklerini beyan ettiler.
    telefonu kapatırken lütfen çevrenize hala görevli başvurularını aldığımızı iletir misiniz diye rica ettiler.
    imkanı olan her vatandaş oy güvenliği için başvuru yapsın lütfen.
  • gönüllüsü olduğum oluşumdur. tüm hatlarımızla, adliyede veriler girilene kadar...
  • desteklenmesi gereken oluşum.
  • dahil olunması gereken oluşum. sandık güvenliği 1 oy vermekten daha önemli. bu fedakarlığı yapamayacak kadar rahatımıza düşkün isek kusura bakmayın ama 14 mayıs 2023 gecesi bizler sevinmeyeceğiz, dişlerini fırçalamaktan aciz tipler sevinecek ve bize nispet yapacak.
  • 27 mart 2023 tarihinde akşam 8'de ankara'dan sabit telefondan aradılar (0312'li bir numaraydı). formda yazdığım bilgileri sordu. saçma gelen tek soru aracımın hatchback mi sedan mi olduğu sorusuydu. sabah 7'den itibaren sandık başında olacakmışız.

gönüllülere eğitim vermeden bu iş olmaz. umarım eğitim planlamasını düzgün yaparlar. aynı zamanda sertifikalı ek bir uygulama ile çalışılır umarım. öyle whatsapp'dan fotoğraf göndermekle olmaz bu iş.

merakla bekliyoruz bakalım. herkes diyorya ne yapabiliriz vatandaş olarak diye, işte bunu yapabilirsiniz. herkesin elini taşın altına koyması lazım.
  • esas bu başlık 50 sayfa entry ile dolmalıydı. neredesiniz suserlar?
  • millet ittifakının seçim kontrol örgütlenmesidir. yeteri kadar gönüllü bulamamış durumda, başvuru bekliyorlar... müşahitlik ve tutanak görüntüsünü merkeze telefon ile iletme görevi veriyorlar genel olarak. basit ama önemli bir roldür.
  • beni de geçen hafta aradılar. formu doldururken 2019 seçimlerinde de görev aldığımı belirtmiştim, daha önceden tecrübeniz olduğu için okul temsilcisi olarak atamak istiyoruz dediler kabul ettim. eğitim tarihi vs. belli değil sanırım henüz iletişime geçmediler, okul temsilcisi nedir bilen var mı?
  • bugün aradılar, görevimin bir sandık alanındaki tüm tutanakları toplamak ve kendilerine iletmek olduğunu söylediler. haydi hayırlısı.
hesabın var mı? giriş yap