• amerikalı how can you luv me isimli daha videosu olmayan bir parçaya sahip müzik grubu.
  • 5 şubat 2013'te çıkacak olan ikinci albüm ii'dan ilk single olan swim and sleep'i henüz yayınlamış bir başka güzel psychedelic/indie grubu.
  • yeni albüm tüm internetlere düşmüştür.

(bkz: korsana hayır)
  • yeni albumleri ii ile uzun sure dinleyecegim gruplar arasinda yerini saglamlastirdi. tracklisti asagidaki gibi olan muhtesem albumun sahipleri. tebrikler._.

01 – from the sun
    02 – swim and sleep (like a shark)
    03 – so good at being in trouble
    04 – one at a timek
    05 – the opposite of afternoon
    06 – no need for a leader
    07 – monki
    08 – dawn
    09 – faded in the morning
    10 – secret xtians
  • bu yılın açılışının pek sağlam olduğu kanısını haklı çıkaran albümlerden biri olan ii'yi yayınladılar. beklentileri hayal kırıklığına dönüştürmeme gibi bir özellikleri var, incelenmeli.
  • kopekbalıkları gibi yuzerken muzik yapan bi grup, seni de diplere sallıyorlar. tame impala fiyaskosundan sora vazgeçmeyen hippilerin 2. saldırısı kale surlarını sallamaya başladı,, monkiye dikkat!
  • popüler olmayan gizli kalmış bir hazinedir.son albümü ıı ile bunu perçinlemiştir.
  • pinhani kıvamlı şarkıları swim and sleep (like a shark) videolanmıştır.

http://www.youtube.com/…er_embedded&v=e6niqxw_yz0#!
  • swim and sleep (like a shark) ile karşıma çıkan enfes grup. aldı götürdü saniyesinde müptelası oldum sabahtan beri dinliyorum. ayrıca swim and sleep'in videosu da çok enfes onu da ekleyelim. popüler olsunlar arkadaş herkes dinlesin yazıktır çocuklar yetenekli belli ki aç mı kalsınlar.
  • biri şunları konsere getirsin dediğim müzik grubu. ayrıca artık ikinci albümü çıkarmaları gerek. hala ilk albümün yok deluxe edition'ı yok acoustic version bilmem nesi diye aynı albümü döndürüyorlar. tamam beğendikte bokunu çıkarmasınlar lütfen, ikinci albümden beklentim büyük.
hesabın var mı? giriş yap