• onune tele kelimesinin eklenmesini pek bir yaratici bulan televizyon kanallarinin paylasamadigi kelime.
  • futbolda havadan gelen topu durdurmadan, yere inmeden vurmak.
  • teniste de havadan gelen topu durdurmadan,yere indirmeden vurmak.
  • kucukken mahalle maclarinda ya da 9 aylik'larda devamli kavga cikmasina neden olan bir olaydi bu.

...

-nassi soktum lan voleyi dotune nieahaheha
    -yarim voleydi olum o
    -siktir lan soktum i$te voleyi
    -ogren de gel lan
    -soktum lan
    -kime sokuyon lan
    -anana sokuyom lan
    -lan.
    -lan... tutmayin lan durun dovmiycem konu$cam.
    ...
  • alman kalede 2 sayılan vurus tekniği ,bacak arasından gecerse eger 7 puan silerdi.
  • tuborgun piyasaya sunacagı yeni bira adı.depozitolu şişe ile piyasaya giriş yapacaktır.bu biranın göze carpan özelligi ise -2 ve -8 derecelerde iki defa dinlendirilmiş olmasıdır.
  • tuborg un tombul efes e alternatif olarak cikardigi bira markasi.kirmizi beyaz etikete ay yildiz i da yerlestirmisler(yildizin bir kosesi vole nin v si gibi) tam olmus.
  • türk tuborg'un (artık carlsberg oldu tabi) agresif pazarlamayı yanlış anlayarak tuborg fıçı'dan sonra çıkarttığı ikinci efes pilsen takliti ürün.

bunu firmaya bok atmak şeklinde algılamamak lazım. ziya bir firma pazarda lider olurken, diğer firmalar da follower olabilir. en basiti ülker, milka'nın her çıkarttığını başka isimle çıkartarak bunu yıllardır yapıyor.

bi de hamdi abi birasını buldu şeklinde reklam filmi çekmişler;

http://www.youtube.com/watch?v=7_rffc5p47e
  • tuborg'un gerçekten ama gerçekten "lezzetsiz" birası. bu biradan bir yudum aldıktan sonra, beyninize "ben an itibariyle bira içtim" sinyalinin gitmesini sağlayacak yegane işaret, bir anda karnınızda oluşan gaz oluveriyor, başka bir şey değil: çünkü ne diliniz uyarılıyor ne de alkol kendisini hissettiriyor. olayı, sanki birisi karnınıza gaz basmış gibi algılıyorsunuz; hepsi bu.

kanımca tuborg da bu biranın kolpalığının farkında: şişesinin arka yüzündeki etikette bulunması zorunlu olan minik ibare ("tarım ve köyişleri bakanlığı'nın ... sayılı izni ile türk tuborg a.ş. ... tesislerinde üretilmiştir") dışında, vole'nin ambalajının hiçbir yerinde tuborg imzası yer almıyor. dolayısıyla ben de bu karineden, tuborg'un, bu biranın "sorumluluğunu" almamak için elinden geleni yaptığı sonucunu çıkartıyorum.

tuborg'un vole diye yeni bir abik gubik şey çıkartmasının bana olan yegane katkısı, sayesinde şişe koleksiyonuma yeni bir parçanın daha eklenmesi oldu. umarım bu biraya olan talep tuborg'u tatmin etmez de vole piyasadan çekilir ve böylece koleksiyonumdaki bu parçanın değeri artar.
  • carlsberg dünya başkanı nils andersen'i bir kez daha hayal kırıklığına uğratacak ürün.

ürün tanıtımı için bizzat türkiye'ye gelmiş ve türkiye yatırımının carlsberg'i son yıllarda hayal kırıklığına uğratan operasyonlardan biri olduğunu, vole gibi heyecan verici ürünlerle türkiye'de büyüyeceklerini söylemiş kendisi. oysa vole'nin türkiye'de kullanılmayan kademeli soğukta bekletme tekniğiyle üretilmesinin lezzetini arttırdığı iddası palavra ve bence ürün tam bir fiyasko.

tuborg yetikilieri birer şişe gusta alıp tatsınlar. ne dediğimi anlayacaklardır.

http://www.milliyet.com.tr/…24/ekonomi/axeko03.html
hesabın var mı? giriş yap